Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Filmů o druhá světové válce je spousta, ale tenhle patří rozhodně mezi ty nejlepšííí. Měla jsem zatajený dech a na konci slzy v očích.... u žádného z těchto filmů nemůžu pochopit jak tohle může člověk , člověku udělat...Ale tady je to podáno v kontextu s dětskou naivitou a to je přímo dech beroucí !!!!!!

plakát

Zmizení (2013) 

Musim se přiznat, že od začátku filmu jsem měla jistou teorii, ještě ve 3/4 filmu jsem si byla jistá že to tak bude. A najednou bum..... a vše bylo jinak. Film byl skvělý, napínavý, dramatický.....

plakát

Avengers (2012) 

Musim říct že jsem ohromena a film patří určitě mezi moje oblíbené akční komiksové filmy....bylo tam všechno a ještě něco navíc.... už se těšim na příště.

plakát

Yves Saint Laurent (2014) 

Film byl dobře natočen, skvělé kostými, hudba........ale něco tomu chybělo..... nemělo ten správný šmrnc....rozhodně je to film který stačí vidět doma.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Chvilinku mi trvalo než jsem se vžila do děle a je pravda že hlavní hrdina v tomto příběhu není žádný klaďas, ale všechny tý vedlejší příběhy a herecký výkon hlavního hrdiný i jeho parťáka . klobouk dolů.

plakát

Philomena (2013) 

Herecké vykony obou hlavních hrdinů jsou skvělé, ale film měl mnohem větší potenciál než nakonec ukázal. Ale určitě nejsem zklamaná.

plakát

NON-STOP (2014) 

Řekla bych že je to klasický akční snímek s Liamem Neesonem v hlavní roli. Což neni nic špatného film má myšlenku je dobře zpracovaný a super zahraný určitě vřele doporučuji

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

I když během sledování tohoto filmu určitě přijdete na spoustu chyb a trhlin. Vše se mu to dá odpustit příběh se nikde nevleče, ani jednou jsem neměla chuť podívat se na hodinky a náramně sem si film užila.

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) 

Musím říct že tenhle díl byl lepší než ten předchozí, ale jinak taky nebyl nějakým velkým překvapením. Párkrát jsem se lekla, ale mezi špičku hororů to určitě nepatří.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Film můžu vřele doporučit herecké výkony jsou skvělé a naprosto mě odzbrojil výběr hudby v některých pasážích. Jediné co je trochu náročné je délka a sem tam se objeví zbytečně odborná pasáž filmu. Ale jinak hurá do kina.