Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (34)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Z mého pohledu strašné zklamání! Obrovská dispozice, ale trestuhodně zahozena!

plakát

Památkáři (2014) 

Film s dobrým záměrem a širokým scénářem. Bohužel výsledek je šedý průměr.

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Není to na Oscara, ale pořád je to komedie, která pobaví a neurazí! Jo, vzpoměl jsem si na svých 20 let a opravdu jsem se pobavil

plakát

Prometheus (2012) 

Film, který toho hodně slibuje a větší polovinu filmu to taky plní, jen ten závěr mi trochu uniká. Nebo spíše řečeno - závěr není žádný, ani ve smyslu "to be continue". Snad to druhý díl doplní a budu moctaspoň jednu hvězdu přidat. Takhle tak 3,5 (70%)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Průměrný seriál který ale mohl být vynikající. Bohužel! Ať se snažím jak chci, nenašel jsem nic, za co bych mohl dát lepší hodnocení. A to jsem se na něj tak těšil!!! Skvělá myšlenka, výborná předloha, dobrá výprava, dobré obsazení. Utahané scény, předlouhé zbytečné dialogy, zbytečná nahota, zbytečná krev. Sex, nahota, brutalita a vulgarita se tady předkládá jako znak dospělosti. Charakteristika postav špatná a podaná takovým způsobem, že nemáš nejenom jak se s někým stotožnit, ale ani jak poznat jeho pravý charakter. Chápu, že tento seriál může být kultovní pro puberťáky, ale pro nás, co již máme telecí léta za sebou to bohužel zapadá do šedého průměru. Přesto pevně doufám, že další série se povede víc a budu moc nějakou tu hvězdičku přidat.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Na tento film se se strašně těšil! Komiksy mám rád, hodnocení má skvělé a Bitva u Termopyl byla úžasná! Takže jsem si udělal volno a podlíčko a těšil jsem se na úžasnou podívanou. O to větší bylo moje sklamání. Ani po půl hodině mě film nedokázal ničím zaujmout. Žádná akce, žádná myšlenka, žádný hrdina s nímž by se moh člověk stotožnit. Po 40ti minutách jsem to musel vypnout! To se mi už dlouho nestalo! To mi jenom potvrdilo to, že se nesmím dívat na "kultovní" filmy. Pro mě to byla stráta času. Jedna hvězdička za odvahu.

plakát

Božská těla (1984) 

Tak trošku spin-of k Flashdance, téměř stejných kvalit. Ano, můžu!

plakát

Flashdance (1983) 

Absolutní pohoda, krásná hudební pohádka. Jo, na tohle se můžu podívat.

plakát

Kaktusový Jack (1979) 

Westernová komedie s Arnoldem v kovbojském obleku a sedmiraným šestiraňákem u boku - to mluví za vše. Film není pro nikoho, kdo hledá nějakou hloubku, ale chce se jen po náročném dni bavit. Já si ho po náročném dni pouštím docela rád.