Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (119)

plakát

Méďa 2 (2015) 

Některé vtipy se docela povedly. Jinak mi to přišlo zbytečně natahované a oproti prvnímu Méďovi i méně vtipné. Možná to bylo kvůli tomu, že první Ted byl originální a ve druhém dílu se už okoukal.

plakát

Manhunt (2017) (seriál) 

Hodně dobrý snímek. Celkový dojem pozitivní.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Výborný film. Viděl jsem i dokument o této události a přišlo mi to velmi podobné. Líbilo se mi, že větší prostor dostali i samotní piráti. Celkově to bylo díky tomu vyvážené.

plakát

Mezi žraloky (2009) (pořad) 

Velmi inspirativní pořad. Podnikatelé si z něho mohou odnést řadu konkrétních doporučení pro svůj vlastní byznys. Navíc díky Shark Tank Update je vidět, jak se vybraným projektům daří.

plakát

Dunkerk (2017) 

Řemeslně dobře natočený snímek. Trochu zklamání, že se to neodehrává tolik na samotné pláži a mnohem větší prostor dostaly události mimo pláž. Líbilo se mi propojení všech dějů v jeden moment.

plakát

Pupendo (2003) 

Příjemná česká komedie. Hezky vystihnutá atmosféra normalizace. Výborné a vtipné scény ("Dráty híír..., kazeťák hííír..."). Vynikající Eva Holubová: hraje tak uvěřitelně, že byste jí to dvacetileté manželství věřili. Doporučuji.

plakát

Stmívání (2008) 

Teenagerovsky laděná romantika. Tichá introvertní dívka se zamiluje do nejžádanějšího chlapce, pro kterého není žádná jiná dost dobrá. Ve srovnání s navazujícím The Twilight Saga: New Moon to bylo ještě snesitelné. Není to film, který vyvolá "WOW" a touhu se na něj dívat opakovaně. Odpovídá to svému žánru a spousty fanynek se v tom možná najdou. Praví filmoví nadšenci by ovšem měli sáhnout po něčem mnohem lepším.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Už dlouho jsem neviděl tak natahovaný film. Chci se podívat na celou ságu, a tak jsem si to pouštěl postupně jako seriál. Místy jsem znuděně vzal do ruky telefon a šel řešit něco jiného. Po opětovném shlédnutí jdu vyměnit původně udělené tři hvězdičky za odpad. Na tohle se vážně nedá koukat. První část byla lepší.

plakát

Jumanji (1995) 

Viděl jsem jako dítě a později i jako dospělý. Pohodová podívaná i po letech. Ano, některé efekty působí až příliš počítačově, ale vždyť je to film z roku 1995. Od té doby technika ušla mílovými kroky.