Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Lví král (2019) 

Když jeden vidí tuto ,,reálnou verzi" musí si říkat: "Toto není moc pro děti," ale opravdu jsem se bavil. Je to film určený přesně pro generaci která vyrůstala na kreslené verzi. Každopádně musím vyzdvihnout snahu o zviditelnění ohrožených druhů zvířat...to se vážně povedlo...bohužel to kazí český dabing, který nazívá jednotlivé druhy jinak než se jmenují...snad bude dabing časem jiný.

plakát

Tvář vody (2017) 

Rozhodně doporučuji. Tato kombinace několika žánrů j opravdu parádní.

plakát

Kolos (2016) 

Opravdu velice originální snímek. Prvně jsem si říkal: "Další obří monstrum ničící město, možná to bude dobrá oddechovka." Ale nakonec se z toho vyklubal velice hluboký film, který udrží pozornost, navíc skvěle obsazený. Pokud bych měl hodnotit slovy: "Jsem mile překvapen."

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Naprostý dno, zlatá Ordinace. Doufám že tohle nebude mít pokračování, akorád tak to zacpává vysílání. Vážně mě dostává jak na JIPku může každej bez jakéhokoliv nahlášení a přístup personálu k pacientům. Ale bohužel si myslím že tahle dramatická česká telenovela bude mýt u diváků úspěch a jen dopomůže k odumírání mozkových buněk, které cítím i já po dvou epizodách. Fakt díky TV Prima za další skvělý seriál.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

A máme tu další klasický remake současné doby zpracovaný pouze a jenom na akci. Podle mě Kong z roku 1933 byl dokonale oživen až v roce 2005 a tyto dva snímky nebudou jen tak předčeny. Ale co ... monstra mám rád a dívat se na to přece jen dalo i se zájmem.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Rozhodně nejlepší ztvárnění osobnosti Wolverina plus realističnost. Úžasně ztvárněný konec mutantů doplněný o něco, co zatím v žádném předchozím dílu nebylo. STÁŘÍ A SMRT. Bohužel Loganův klon mi trochu zkazil dojem z filmu.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Doporučuji všem chovatelům čehokoliv. Skvěle ztvárněná ochrana zvířat. Chvílemi jsem měl pocit že měli při natáčení konzultanta ze zootechnické branže.

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Ten děj má takový silný potenciál a oni to takhle zpr*sí. Připadalo mi, že kdybych nečetl knihu, asi bych si ani nedal věci do souvislosti. A snad jediní kteří slušně zahráli svou roli byli Noomi Rapace a Micke Spreitz.