Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Rozkaz zabíjet (2016) 

Hroznej bullshit ! parta trotlů co jsi v lese hraje na vojáčky, logiku tady žádnou nehledejte, akce slabá, děj žádnej. Bože to bylo tak špatný

plakát

Rozpolcený (2016) 

Tak tohle byl slušnej Thriller do tý doby, než na řadu přišel mutant, kterej přežíje zásah brokovnicí ze dvou metrů. Dal bych 4*, kvůli posranýmu konci pouze 3* za slušnej a originální nápad.

plakát

Převrat (2015) 

70% si to tady nezaslouží, já se hodně bavil. Normálně bych dal 4 hvězdičky,ale dávam 5 ! Stopáž byla akorát,možná se to dalo ještě trochu zkrátit a odstranit nějaký ty trochu nudnější rodinný rozhovory,ale ty k tomu patří.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Občas trochu zdlouhavý, ale za nejhorší popravu co jsem asi kdy viděl dávam jasný 4 hvězdy.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Natočený to bylo pěkně, ale stejně mě to celý přišlo jako pohádka. Co se týše přestřelek tak stříení od boku,nekrytí,netrefení protivníka na 10 metru samopalem no ok.. Prostě mi to přišlo opravdu takový úsměvný :) čekal jsem to mnohem lepší podle zdejšího hodnocení. Plus dávám za pěknou přírodu a nahý holky.

plakát

Spectre (2015) 

Dobrý to teda bylo ! To jako jo ! Spousta akce, libovej zvuk v kině,....ale prostě mi tomu něco chybělo. Skywall byl mnohem lepčejší PS : když je bond tak intelgentní...vždy mě ve filmech dostává to, že když je hlavní záporák spacifikovanej tak proč ho prostě neodkrouhnout uplně a pojistit si, že už mi nebude lízt do cesty ? Viz zde jak ten obr prolít sklem auta a jen tak tam ležel...

plakát

Ant-Man (2015) 

Hodně libový

plakát

Jiná země (2011) odpad!

OMG ! 89 minut v prdel*. Bohužel jsem to musel dokoukat celý,protože jsem na to koukal v autobuse a neměl sem co jinýho na práci a byl jsem zvědav, jestli se uz toho přece jenom něco málo vyklube. Nehledě na to, že ta sci-fi část byla totální sračka tak i to ostatní byla totálně nudná ještě větší sračka. fujky fujky,nejdřív sem chtěl dát jednu hvězdičku, ale pak jsem si řek, jak je možný, že film má 70% !?

plakát

Žena v kleci (2013) 

Mě se to teda hodně líbilo,akoráž že jsem nejdříve viděl druhý díl (Zabijáci) a pak až tehle,ale to vůbec nevadí. Musim říct,že jsem se u toho nenudil a zápletka byla perfektní a sám sem byl zvědavej jak z toho málo co měli dokážou ten případ vyřešit. Takže za mě 4 hvězdy jako nic,možná trochu víc,ale 5 hvězd dávat jen opravdu libovkám :) PS: pročetl jsem si zdější komentáře,některý jsou tak fylozofický,že jim skoro ani nerozumim :D Ale nechápu to,tahle detektívka je podceňovaná :)

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

4 hvězdy tomu dam, protože na české poměry je to hodnej dobrej film. Holt když se všechno se*e take se všechno ser*. Mrzí mě akorát délka filmu,myslím si, že by film mohl být klidně o půl hodiny delší. Zakončí ovšem nebylo špatné.