Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Antikrist přichází (2017) 

Dvě hvězdy pouze a jen kvůli maskám ty se fakt povedly jinak úplně stupidní děj....

plakát

Cage Dive (2017) 

Jediné co se mi líbilo bylo ,že ten žralok vypadal dobře a nebyla to žádná počítačová sračka.

plakát

Žraločí tornádo 4 (2016) (TV film) odpad!

Po dvojce se to vzdala a neviděla ani 3 ani 4 omg jak někdo může dělat pokračování takové debility. Bohatě mi stačilo když sem viděla trailery. U těhlech volovin se pokračování dělaj ,ale u normálních filmů co by si zasloužili pokračovaní všichni brečí ,že na to nejsou prachy tak kde vzali peníze na tyhle h...a ?!

plakát

Rohy (2013) 

Nápad dobrý bohužel hned od začátku bylo jasné kdo ji zabil ...

plakát

The Tunnel (2011) 

Vtipné tu holku ta příšera mohla zabít a nezabila přitom tam zabíjela všechny a s ní si hrála nebo co.....

plakát

Napoleon Dynamit (2004) 

Nevím co je na tom romantického nebo vtipného.... spíš mi bylo Napoleona líto.....

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) odpad!

Trapný ,trapný ,trapný tohle už je opravdu výsměch Amazing spider mana jsem ještě tak nějak překousla ,ale tohle ?? Není nad klasiku jo dobře možná první Spider man s Tobeym Maguirem nebyl úplně podle komiksové předlohy ,ale rozhodně byl nejvydařenější už jen to ,že efekty byly daleko reálnější a bez Tobeyho to není ono a ani ,že v režii nebyl sám Sam Raimi velice příběhy ochudilo. Nechápu proč teď zase dělaj mladého Spider mana už se třetím hercem opravdové zklamání a ještě bych dodala ,že díky tomu jak to teď vyprasili je Spider man pro mě nejméně oblíbená postava vůbec z celých Marvelovek. A to ,že měl natáčecí štáb dilema ,že Tobey a Andrew jsou ve skutečnosti stejně staří jako ostatní hrdinové je nejvíc trapné vždyť je úplně jedno co je v reálu důležité je jak to vypadá před kamerou celkově a myslím ,že jak Tobey tak Andrew na svůj věk vůbec nevypadají takže o co go ?? Na závěr bych řekla ,že si měli počkat na Sama Raimiho a začít točit s Tobeym tam kde skončili mohli z toho ještě něco vymáčknout. Tenhle nový díl nemám chuť ani dokoukat takže za mě jednoznačně odpad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Dlouho sem se takhle nezasmála ve filmu humorem nešetří hezká oddechovka....

plakát

Bornless Ones (2016) odpad!

Chvíli se mi chtělo smát a chvíli zase brečet ,ale bát se u tohodle ?? Really ??? Trapnost nad trapností i já bych natočila lepší horor a to sem amatér!

plakát

Frozen (2010) 

Chtěla sem dát 3 hvězdy ,ale nedám. Vlci na lyžařské stezce ???? Trochu nepravděpodobné tyto oblasti musí být zabezpečené právě díky tomu ,že jsou tam lidé. A i kdyby to bylo možné měli hned několik způsobů jak odehnat ty vlky takže... 2 hvězdy. A přeručkovat to mohli hned na začátku :D