Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (56)

plakát

Hvozd (2017) (seriál) 

Ne. Mám ráda podobný typ seriálů, ale tohle prostě nefungovalo. Groteskní a absolutně nesmyslný scénář. Logika zde nemá místo. Dokoukala jsem to silou vůle a v hlavě mi neustále naskakoval rudý nápis: Je to kýč, je to kýč, je to kýč.

plakát

Alba (2021) (seriál) 

Víte, co se stalo? Chosé nepřijel a navíc nejspíš znásilnili Albu! Hvězdička navíc za hezký chlapy... začátek byl slibný, asi jsem očekávala víc...

plakát

Dumbo (2019) 

Kde byl Tim Burton, když tohle natáčeli? :(

plakát

American Crime Story - Versace (2018) (série) 

Jednu hvězdu ubírám za zmatenou retrospektivu, kdy jsem neustále zbytečně tápala - kde se asi časově děj nachází. Jinak hlavní hrdina, za mě úplně super herecký výkon a nemám co dalšího vytknout:)

plakát

La La Land (2016) 

Líbila se mi retro amosféra filmu a návrat ke klasickým muzikálům. Pěkná hudba a tanečky, ale písničky samotné mi nepřipadaly nijak zvlášt nosné - snad se chytnu na druhý či třetí poslech. Děj mě ovšem moc nezaujal a u filmu jsem se celkem nudila... jsem trochu zklamaná, ale za shlédnutí to stojí.

plakát

Lynč - Vítejte v Buchnově (2018) (epizoda) 

Námět mě vcelku zaujal. Ovšem provedení samotné, zdá se býti poněkud nešťastné. Škoda, celkem si dokážu představit, že by se dal příběh zpracovat mnohem poutavěji a zajímavěji. Samotné postavy jsou vcelku nezajímavé, dialogy příšerné. Není postava, se kterou by se člověk mohl ztotožnit.. a jejich jednání je tak nepředvídatelné, že je totálně neuvěřitelné:)) Nic moc, znovu už to určitě vidět nechci. Komentář píšu před shlédnutím posledního dílu, na který se teda ještě podívám.

plakát

Black Panther (2018) 

Je to takový ten typ filmu, kde vidíte super trailer a pak přijde hořké zklamání. Z celé zápletky děje se vytratilo jakékoliv napětí a ačkoliv mám marvelovky celkem ráda, tak mě toto zpracování vůbec nezaujalo. Martin Freeman potěšil.

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Mám ráda tento typ seriálů s napínavou atmosférou a už dlouho mě nic takto nepohltilo. Počáteční díly jsou pecka s laťkou nastavenou velmi vysoko, čímž mě konec série nejspíš trošku zklamal, ale i tak se jedná o velice dobrý počin. Snad nebudou chtít natáčet další řadu, už by to asi nebylo ono.

plakát

Jak vyrobit vraha (2015) (seriál) 

Neuvěřitelné, tohle slovo se mi při sledování jednotlivých dílů vybavovalo v mysli neustále dokola. Až do konce jsem naivně věřila v dobrý konec, jelikož se mi prostě nechtělo věřit, že takový proces má vůbec šanci být usvědčující. Absurdní. Obdivuji Stevena Averyho za to, že je i nadále optimista a že si ještě nehodil mašli. Jak vůbec můžete chtít žít ve společnosti, která Vám něco takového bezmyšlenkovitě provede? Sedět 18 let za mřížemi a vědět, že jste tam omylem? Co je na tom úplně nejhorší je to, že se to děje v současnosti. V době, kdy máme "vyspělou společnost", propracované forenzní a kriminalistické metody. Fuj, je mi z toho na nic. Přesto stále doufám, že ten dobrý konec příběhu nakonec bude...