Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (34)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) odpad!

prvni tretina filmu vypada zajimave, trochu na zpusob knight and day, jako prijemna oddychovka, ale pak to zacne bejt absurdne prekombinovana pi.ovina, kterou jsem dokoukal jenom s nejvetsim sebezaprenim. absolutni ztrata casu.

plakát

Jeden gól (2023) 

Fotbalovy kokosy na snehu. Krasnej feel good film.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Po dlouhé době jsem se trailerem nechal nalákat do kina na český dabing. Bál jsem se, jestli to nebude staré dobré "všechny vtipné scény jsou v traileru", ale byl jsem příjemně překvapen, je vidět, že překlad dělali srdcaři a to platí i o dabérech. Je to v podstatě naprosto klasické žánrové klišé, postavené naruby, narvané relativně jednoduchým humorem, ale bavil jsem se královsky. A rozhodně se na něj podívám znovu v původním znění.

plakát

Hřiště snů (1989) 

Film, který je vlastně úplně o ničem a nic se v něm nestane... přesto, nebo možná právě proto je moc krásnej.

plakát

Frisky Dingo (2006) (seriál) 

Absurdní, zvrácené, úchylné, ale jakmile se přes tohle člověk přenese a přistoupí na specifický styl humoru autora tak je odměněn naprostou náloží překvapivých point a hlášky za hláškou.

plakát

Vzepřít se obrům (2006) odpad!

Film se na začátku tváří jako klasická variace na téma "from zero to hero", nicméně zhruba ve čtvrtině filmu vstupuje do hry hlaní postava celého filmu - Bůh. Prostě bez boha nemá smysl nic a nikdo. Fakt jsem to chtěl dokoukat, protože je tam pár zajímavých scén, ale toho Boha je tam prostě moc a nedá se to vydržet.

plakát

Sociální dilema (2020) 

hrane pasaze jsou jednoznacne nejslabsim clankem dokumentu, vlastne nechapu proc tam jsou, mohlo to byt o pul hodiny kratsi bez filmovych pasazi... ... na druhou stranu filmove pasaze jsou obcas prijemnou davkou oddechu v jinak extremne depresivni podivane.

plakát

Gang v útoku (2006) 

jsou to poctivy 3 hvezdy, ale ja mam jak pro rocka tak hlavne mam pro tenhle generickej zanr "tym loseru se stava skvelym tymem" slabost

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Úvod do filmu je takovej zvláštní, ani nevim proč, možná to bylo i mnou, že jsem se bál, že to bude děsivá sračka. Pak se objeví Sarah, film se začne rozjíždět a divák se alespoň něco doví o tom, co se vlastně děje. Pak se objeví Arnold a začne pravej nefalšovanej terminátor v duchu prvních dvou dílů. Velmi příjemné překvapení.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nádhernej pomalej film, kde se Tarantino v pomalosti vyloženě vyžívá a nechá působit ponurou atmosféru tmy a zimy.