Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Film obsahuje o několik kapek (možná lžiček) medu více, než je nutné. Ale asi mi to vzhledem k udělenému hodnocení zas tolik nevadilo.... každopádně Shallow mi zní v hlavě už několik dní a svým příliš neúspěšným napodobováním něčeho, co se nazývá zpěv, jsem už evidentně pro okolí (tím myslím své dvě ratolesti) trapná.

plakát

Stud (2011) 

Tento film na mě působil místy až hypnoticky... podkreslený fascinující hudbou, která film posunula o několik příček výš. Slova beze slov, vyřčené bez vyřčení.

plakát

U-Turn (1997) 

Zajímavá práce s kamerou, hutná atmosféra, "divný" prostředí plný "divných" lidí. Film je plný situací, které se každou chvíli strhnou jiným směrem, že nakonec nevíte, čemu věřit. A ten konec....... no...

plakát

Oranžové léto (2011) 

Těžko říct, kam film zařadit, každopádně se diametrálně lišil od mých očekávání. Mísí se tu komedie s dramatem - smích s pláčem. Dlouho mě film takhle nevtáhl do sebe. Bylo to překvapivé, kýčovité, vážné, meditační, ujeté, smutné, nepochopitelné, zábavné, sektářské, trapné, dobře zahrané, povrchní i hluboké. A jestli je to to opravdu autobiografické.... tak je to opravdu mazec... "Dítě může mít v komuně dvacet, sto, tisíc rodičů!" Ale proč, když to dítě v podstatě nikoho nezajímá a je osamělé. On v podstatě stačí jeden, co se "stará".

plakát

Kmeny - Hackeři (2015) (epizoda) 

Já že na mě vykoukne díl o ajťácích a ono se jednalo o překvápko.... milé překvápko, mě to svým způsobem fascinovalo, konkrétně mám na mysli pohled a vnímání věcí, života hlavních protagonistů.

plakát

Kmeny - Hipsteři (2015) (epizoda) 

Už dlouho se snažím přijít na to, kdo je to vlastně hipster. S velkým nadšením a očekáváním si pouštím dokument a čekám, že konečně najdu odpověď. Chyba...... jsem zmatenější ještě víc, než předtím. Tak aspoň vím, že zas nevím.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Na tomhle filmu mi vadilo snad všechno, pro mě osobně to bylo bezduché, nudné, kýčovité s předvídatelným koncem a hlavní hrdinka mi byla sympatická asi jako osina v zadku. Tohle není zrovna můj šálek kávy.

plakát

Táta šampión (2009) 

První dvě třetiny byly výborný, ale od 60 minuty film ztrácí své tempo a ve své přehnanosti vše kazí. Jako bych se dívala na dva různý filmy, přičemž prvnímu bych dala hvězdičky 4 a druhému 2, nicméně film je protkaný spoustou dobrých hlášek, u kterých se člověk fakt pobaví. V souvislosti s dramatickou stránkou filmu mi vychází dobrý tragikomický koktejl, škoda jen té poslední třetiny...

plakát

Tchyně a uzený (2011) (TV film) 

Tak tohle bylo skoro až děsivé... prostě ze života. Doufám, že ze mě nikdy nebude taková svíně :)))

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Jedna z těch lepších, nestupidních romantických komedií s humorem, na který se dá koukat a neskřípou vám při něm zuby. Ale ta mezera! mezi zuby mě docela iritovala...