Reklama

Reklama

Jak jsem poznala tvého otce

(seriál)
  • USA How I Met Your Father (více)
Trailer 1
USA, (2022–2023), 11 h 18 min (Minutáž: 22–25 min)

Kamera:

Gary Baum

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma, Kim Cattrall, Josh Peck, Dakota Gorman, Daniel Augustin, Leighton Meester (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti vypráví Sophie svému synovi příběh o tom, jak se seznámila s jeho otcem. Tento příběh nás katapultuje zpět do současnosti, kde Sophie a její úzká skupina přátel právě řeší, kým jsou, co chtějí od života a jak se zamilovat v době seznamovacích aplikací a neomezených možností. (Disney+)

Zajímavosti (19)

  • Jesse (Chris Lowell) a Sid (Suraj Sharma) bydlí v bytě po Lily, Tedovi a Marshallovi z původního seriálu How I Met Your Mother (od r. 2005). Sami v pilotním díle zmiňují, že jim byt nechal postarší pár, který ho inzeroval na skupině absolventů Wesleyan University, což musí být Lily a Marshall. Na zdi jsou dokonce ponechané dva meče. (hansel97)
  • Seriál na motivy původního Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) okomentovali původní autoři Carter Bays a Craig Thomas pro Deadline následující parafrází: „Děti, řeknu vám neuvěřitelný příběh: Je to příběh o tom, jak dva spisovatelé měli to štěstí, že mohli dělat svůj vysněný televizní pořad devět sezón a nyní předat pochodeň inspirovanému novému tvůrčímu týmu s vlastním neuvěřitelným příběhem vyprávět příběh o tom, jak jsem poznala tvého otce.“ (riza-do)
  • Seriál bol po druhej sérii zrušený spoločnosťou Hulu. (bichalmajus)

Související novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (více)

Reklama

Reklama