Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Návrat mrtvých pokračuje v dějové odbočce, nastoupené předešlými dvěma díly, což se mimo jiné projevuje např. náhlými změnami prostředí, kdy se hlavní hrdina najednou objeví (v jiném oblečení) na jiném místě, bez ohledu na předešlé události, a od tohoto střihu se děj zase někam ubírá. Naštěstí těchto střihů není tak požehnaně jako v předchozím díle. V porovnání s prvními Hellraisery jde samozřejmě o neuvěřitelně slabou záležitost, v porovnání s předchozím dílem to je ale alespoň trochu hororové a má to nějaké světlé chvilky (např. scéna, kdy Amy objeví mrtvou dívku v koupelně, ta má i docela grády). Mou osobní pozitivní stránkou filmu je pak Kari Wührer v hlavní roli, ale sama o sobě to moc nezachrání. Na své si přijdeme klasicky až v závěrečných minutách, kdy konečně dostane slovo Pinhead a jeho (konečně zase na větším prostoru) létající řetězy. Co se ale týče příběhu, má dost hluchých a nelogických míst. Ale na to si u Ricka Boty asi docela rychle zvyknete. ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající kravina. Od čtvrtého dílu je tato série až neuvěřitelně špatná. Ty tomu teda dávaj na frak. Kdo takhle imbecilní děje vymýšlí by mě fakt zajímalo. Snad jen na tu Kari Wuhrer se dá ještě dívat, jinak stupidita největší. Možná, že ten kdo nezná původního Hellraisera, nebo ten kterému se ani ten nelíbil, nebude k tomu filmu tak kritický, ale mě tato řada přivádí k šílenství. 1.díl-100%,2.díl-100%,3-60%,4-0%,5-0%,6-0%a 7.díl jak jinak než 0%. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedno z tých lepších pokračovaní. Pinheada si opäť moc neužijeme, zato hororová stránka funguje, je to napínavé a na rozdiel od predošlej časti celkom dobre natočené. Ku koncu, jak keby sa Bota snažil film predsa len v závere odpísať, ale vcelku ide o pozerateľný malý satanistický horor, ktorý si tie slabé tri hviezdičky zaslúži. 50% ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveritelne spatna zalezitost. Bohuzel to nefunguje ani jako film a jako Hellraiser uz vubec ne. Jsou popirana pravidla vytvorena v prvnich dilech, cenobite se mihnou na nekolik sekund, aby se predvedli pocitacovymi triky a zas zmizeli. Prakticky tam nejaky Pinhead vubec nemusel byt. Vrchol trapnosti je asi scena, ve ktere se znascne oskliva hlavni hrdinka potaci asi deset minut po koupelne s nozem v zadech a rve. Celkem zabavna je absence scenare, vzdy, kdyz pribeh dospeje do mrtveho bodu a neni se kam hnout tak se hrdinka probudi uplne nekde jinde a zas nasleduje dvacetiminutovy pribeh koncici probuzenim. Na dalsi dily teto, Dimensionem asi nejvic vykurvene serie, uz vazne zvedavej nejsem. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Sám jsem až s podivem sledoval sám sebe, že se i u sedmého dílu celkem bavím. Povedená atmosféra, po dlouhé době také solidně sestříhaný povedený příběh. Pinhead zde dostává asi nejvíce prostoru za poslední díly a to je dobře. Také po zvukové a napínající stránce se nejedná o špatný film. Opravdu je to lehce napdrůměrný snímek, solidní pokračování legendární ságy a hlavně, dle mého soudu, 4. nejlepší díl Hellraisera. Kdyby se upustilo od přespřílišné patlaniny ve střední pasáži, mohlo se jednat i 4* snímek! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář Neala Marshalla Stevense neměl se světem Hellraisera nic společného. Když bylo rozhodnuto, že půjde o další díl ságy, Tim Day scénář kompletně přepsal. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)
  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)

Reklama

Reklama