Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Řetězová reakce v evropské elektrické síti způsobí výpadek proudu na celém kontinentu. Hacker Pierre Manzano si uvědomuje, že je na vině kód, který napsal. V Německu vede národní krizový tým Frauke Michelsenová. Blíží se katastrofa. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídna jednohubková miniséria s dobrým Bleibtreuom v hlavnej úlohe. Chvíľami ide o niečo ľahšie v štýle Kobry 11, chvíľami o skutočne napínavý atmosférický triler. Zaujímavo sú rozhodené zdroje informácií, nezaujímavo potom niektoré vedľajšie dejové línie. Ale Nemci skrátka mysleli aj na menej náročného diváka bažiaceho po emóciách. V konečnom dôsledku to neprekáža, pretože Blackout má od začiatku do konca skvelé tempo. Že tu netreba príliš používať logické myslenie a porovnávať hlavnú zápletku s tým, ako by prebiehala v realite, asi netreba príliš akcentovať. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

adaptace knížky Marca Elsberga (kterou sem taky nečetl ač jí mám v knihovně už nějakou dobu) je ucházející polo postapo, které sice vyloženě nenadchne a klidně by si mohlo odpustit různá rodinná dramata se ztracenými dětmi atd. , ale díky tomu, že je v mnoha ohledech celkem uvěřitelné se dá zkouknout bez většího přemlouvání. Jediné co mi lehce nesedělo a přišlo mi to trochu naivní je ona možnost, že by se dala takto položit celá evropská síť na "jedno kliknutí". ...60% ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Německý výtvor kanadského typu, tzn., že máme pár neznámých a nezajímavých obličejů, které si sterilně a ultimátně vážně vykládají o tom, jak je to všechno hrozné, a jinak se neděje vůbec nic. Naivní, hloupý serál, který by byl odpadem, i kdyby to byl jen celovečerák bez těch tun nudného balastu. (3%) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Námět docela zajímavý, německé podání je trochu jiné, než jsme u podobných thrillerů zvyklí. Trochu to kolísalo na polické sféře. Ale snažili se dost a neměl jsem problém to absolvovat. Pracovnice ministerstva vnitra mě nebyla moc sympatická coby herečka a klidně mohli vybrat ženu s normálním nosem. Dobře předhozené téma aktivistů "bojujících" za lepší klima planety, spojené s bojem proti byznysu, bohatství a za "rovnou" společnost ... bla bla bla. A závěrečné odhalení pravého problému blackoutu bylo docela originální. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci rozhodli pro tolik změn oproti knižní předloze. Prakticky všechny totiž byly k horšímu a celé způsobení Blackoutu kvůli nim působilo dost neuvěřitelně a naivně. I tak to ale mělo napětí, tempo a slušné herecké výkony. Jen doufám, že nedojde na druhou řadu, ke které si taky zcela nesmyslně nechali otevřená vrátka. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama