Reklama

Reklama

Čuník

  • Španělsko Cerdita (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Kvôli svojej nadváhe je Sara (Laura Galán) terčom posmechu medzi svojimi rovesníkmi. Šikana dosiahne vrcholu, keď jej miestne dievčatá pri bazéne vezmú všetky veci a ona musí kráčať domov len v plavkách, čo je pre ňu kvôli nadrozmernej postave ponižujúce. Po ceste narazí na tajomnú dodávku, v ktorej sú tri dievčatá, ktoré jej práve ublížili. Nie sú však samé, pretože vodičom je neznámy psychopat s vražednými chúťkami. (Marceloo)

(více)

Videa (20)

Trailer 5

Recenze (83)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Španělé umí natočit pěkné film, ať už to byl v mládí můj oblíbený Pes, rovněž z té doby nějaký historický film na jehož název si nemohu vzpomenout, celosvětově úspěšný seriál Papírový dům, různé neotřepané horory. Čuník mě dostal svou atmosférou a skvěle gradovaným napětím. Jen ten konec byl takový nedokončený, ať si divák udělá svůj vlastní. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisérka to natočila v roce 2018 jako kraťas pak to narvala o povídkového hororu ďáblův ocas kde to byla jedna z lepších povídek a jelikož to mělo úspěch natočila to i jako celovečerák což asi dobrý nápad nebyl . Tlustoprdku šikanují 3 holky ona si jde zaplavat a oni ji málem utopí a okradou o věci pak jich někdo unese a ona řeší jestli jim pomoct nebo ne do toho ten únosce, který snad nemá ani na tričko   po ní jede. Bohužel je to nuda gore zde kromě ustřelené ruky a uřezané nohy není žádné a film se neskutečně táhne  na druhou stranu to obsahuje snad všechny klišé co kdy můžete v těchto filmech vidět.  Posuďte sami holku co šikanují máme holka co něco ví a viděla , ale nechce to říct máme neschopné policajty máme rodiče co dceři nevěří máme vraha co se vrací na místo činu máme  sledování mobilu podle aplikace máme únos holky a následnou nehodu máme a dalo by se pokračovat.  40 procent je maximum co tomu můžu dát  není zde  co zde chválit. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Mierne artový, psychologický, typicky pomalý, s netradičnou hlavnou hrdinkou, pár pomerne škaredými výjavmi (šikana) i nezvyklými vzťahmi (hlavná hrdinka a hlavný záporák). I tak mám však v závere z neho dosť rozporuplné pocity a mňa osobne to vo výsledku viac nudilo a neprišiel som tomu úplne na chuť.  Plus si myslím, že film sa často tvári o dosť múdrejší než v skutočnosti je a často sa hrabe v emóciách alebo hľadaní príčiny v konaní postáv, ktoré majú podľa mňa úplne logickú a jasnú odpoveď. 2* a 35% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neslyšel tak otřesnej dabing. Větší zážitek z filmu bych měl určitě kdyby byl v původním znění s titulkama. Chtěl jsem slyšet originální hlas čuníka jelikož ve stejnojmenném kraťasu neřekne ani slovo. Jinak film splnil co jsem od něho očekával. Rozvedl trochu víc to co bylo nakousnuto v krátkometrážním Piggy(2018). Piggy(2020) asi nebude filmem pro každýho ale já jsem spokojenej. Chro, Chro,... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podivné spojenectví šikanované teenagerky (představované 35letou herečkou) a dvojníka Bena Fostera, co má cervezovou cejchu a vražedné sklony. Těžko říct, jestli mě víc iritovala prostřední téměř hodinová pasáž hledání a zatloukání, která se snaží cokoliv nabalit na původní krátkometrážní formát, mizerní herci a nebo přesvědčení tvůrců, že točí pro hlupáky. Kdo tvrdí, že si nevzpomněl na Joea Hallenbecka a jeho hlášku o vyválení v mouce a hledání vlhké skvrny, tak lže.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Scenáristka a režisérka filmu Carlota Pereda: "Tento film som napísala, aby som čelila svojmu vlastnému strachu. Strachu zo skutočného života. Pretože byť tínedžerkou môže byť desivé." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v obci Villanueva de la Vera (Španielsko). Natáčacie obdobie trvalo od 17. júna do 29. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama