Reklama

Reklama

Watcher

  • Velká Británie Watcher
Trailer 1

Mladá žena se nastěhuje se svým snoubencem do nového bytu, ale trápí ji pocit, že ji ve vedlejším domě sleduje neviditelný pozorovatel. (tribican)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (101)

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když zjistíte, že vás někdo sleduje? Zase po delší době dílko, které mě v rámci stalker thrillerů hodně bavilo od začátku až do konce. Na úvod je nutné říct, že Maika Monroe roli zahrála opravdu skvěle.  Samotná žena, cizí město, cizí lidé, pocit ohrožení, stupňující se strach. Film na mě přenesl přesně ten znepokojivý pocit, jaký se měl dostavit. Burn Gorman coby stalker měl přesně tu správnou vizáž podivína, slizouna a creepy úchyla. Takhle nějak si pořádného psychopata představuju. Atmosféra se místy dala krájet, jediné mínus byl možná trošku odfláknutý konec, kde bych si představovala to ještě trošku líp rozehrát. Jinak ale skvělé čtyři hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Plíživý, nikam spěchající thriller. Velice dobře pracuje se zvuky,vytváří strach a napětí pouhým klepáním na dveře, kdy k přesvědčení pomáhá i výborná hlavní hrdinka, která nikdy nesklouzne do stavu otravné blondýny. Výsledný dojem, tak kazí opravdu pomalé, nijak gradující tempo a zbytečně konvenční závěr, který na sílu sklouzne do thrillerového béčka. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc. Za mě to zpočátku byla nevýslovná nuda s hlavní hysterkou, co všude viděla úchyláky jen se někam pohnula. Později se to trochu usadilo, ale kromě jednoho zamávání u okna sem se jiných dramatických okamžiků nedočkal. I když to závěr trochu napravil, tak za mě je to pod průměrem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po takmer dvojtýždňovej šnúre bez 5* hodnotením tento počin o niečo zhovievavejšie ako mám vo zvyku. Výstižny je opis Arsenala83, vzkriesenie Hitchocka a povedzme Okna do dvora sa síce nekonalo ale mňa tá atmosfér z úvodu počas ktorého sa toho naozaj veľa neudeje celkom milo prekvapila. Občas má takéto filmy dokážu osloviť a v tomto prípade som ochotný dať trochu vyššie hodnotenie ako si film možno zaslúži ale mňa celkom oslovil. Vidieť to v kine nadávam, takto celkom spokojnosť. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obyčajné, nijak extra námetovo prevratné, no dostatočne snaživé nato, aby "Watcher" dosiahol aspoň priemernej úrovne, pričom k lepším "číslam" ho ťahá najmä budovanie atmosféry a otáznik spojený s rozuzlením, ako to v závere celé vypáli. Celý čas som bol presvedčený, že za tri hviezdy budú absolútne objektívnym ohodnotením. No teraz tak nejak premýšľam, že či tá štvrtá sa za spôsob podania rozuzlenia v určitých okamihoch predsa len nepýta .. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Podle původního scénáře se měl děj odehrávat v Brooklynu v New Yorku. (LUKICKK)
  • V úvodu filmu jede dvojice vozem taxi, které má zadní okna dělená. V dalším záběru ale vystupují z taxi, které má zadní okna celá. (SsgtJira)

Reklama

Reklama