Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (11)

WoodRood 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří seriálových pokračování jsem se nejvíce těšil na Mrtvé město a fatálně mě zklamalo, čekal jsem, že se v průběhu děje bude nepřátelství mezi Magie a Neganem někam posouvat. Ale jejich zajímavá interakce se pouze děje jenom na začátku a na konci jinak všechno mezi tím je nudné běhání po městě a hledání Hershla JR. I ty postavy, které po své cestě potkávají, jsou nudné a podstatě jenom existují, aby pomohly hlavním postavám. Vzhledem tomu, že se děj odehrává ve městě, tak prostředí působí stejně a vypadá to, jako kdyby se postavy nikam příběhově neposouvaly. Pamatuji si, jak se všude na sociálních sítích tento seriál propagoval a byl na to velký hype. Dokonce v New Yorku chodili samotní mrtváci, a proto tento seriál působil jako seriózní a ohromující dílo. Ale jak se náhlé ukázalo tak je to pouze zbytečné pokračování, které bohužel ani Negan nepotahal... ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že mal seriál dobre našliapnuté hneď z úvodu, tak ku koncu sa stal trpkým sklamaním. Nápad to bol dobrý, spojiť dvojicu Maggie/Negan, aby sa dostali k vraždiacemu psychopatovi, ktorý kedysi pod Neganom slúžil a aby sa tak Maggie pomocou Negana dostala k jej zajatému synovi. Plus to, že celé sa to odohráva v meste plnom nakazených, ale postupom času to začne byť celkom nuda a celý čas sa len otvárajú staré rany z minulosti, ktoré boli x krát otvorené a doriešené už v jedenástej sérii pôvodného seriálu. Takže keď sa k tomu zas a znova vraciame aj tu, je to otrava. Croat je za mňa najhorší záporák, pretože je veľmi nevyužitý, celý čas iba tliacha prázdne monológy a ani raz ho nevidíme v akcii a keď už sa konečne uvidí s Neganom, nie je žiadne epické stretnutie starých rivalov, ale zase len prázdny dialóg. Rovnako tak aj v prípade, keď sa Maggie konečne uvidí s mladým Hershelom. V seriáli nie sú žiadne silné emócie, žiadne nečakané ani prekvapivé momenty. Napätie je v jednej scéne a to v aréne, kde sú všetci obklopení walkermi a neostáva im nič iné, len si vybojovať cestu von za každú cenu. Dead city je spin-off, ktorý ako myšlienka pôsobil zaujímavo a mohol byť lepší, ale vo výsledku zanechal po sebe pachuť a nezmyselne v závere (ne)navnadil na druhú sériu. Za mňa 60%. ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Spin-offy ze světa TWD mají vždy nějaký háček, někdo malý a někdo velký. The Walking Dead: Dead City má jen maličký, a možná je dokonce v některých okolnostech na tom lépe než FTWD. Máme tu Maggie a Negana. Je to dvojka, která je docela v pohodě. Největší radost jsem měl možná z konečně nové lokace, protože posledních 5 sérii být na jednom místě mi trochu vadilo, takže toto nové město opravdu bodlo a překvapilo. Byly tu i nové kousky, jako je třeba jízda na laně mezi budovami, nebo zmutovaní mrtví, jako by se vynořili z Evil Dead. Záporák mě nepřekvapil, ale to uvidíme možná později. Temné flashbacky jsou super a měl jsem velkou radost z jednoho camea z minulosti. Seriál měl ale i pár hloupějších míst viz. třeba odpálení onoho místa... Také je tu věc, která mi vadila i ve FTWD a tím je cizí komunita, ve které ale poznáme tak 3 lidi. Původní seriál je a vždy bude nejlepší, ale tohle není rozhodně nic špatného. Těším se na další řadu. Mé hodnocení: 7/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, jako někdo pro koho je původní seriál srdcovou záležitostí je Dead City hodně nadprůměrná podívaná, která mě dokázala nenudit a díky dvojici Maggie a Negan a vlastně i záporákovi Chorvatovi bavit. Má to skvělou Lauren Cohan a Jeffrey Dean Morgana v hlavních rolích. Vizuálně seriál vypadá pěkně a město New York je skvělé osvěžení oproti původnímu seriálu, kde jsme měli převážně lesy. Finále 1 řady podle mě skončilo zajímavě. 2 řada je již potvrzená a já u toho rozhodně budu. Jen doufám, že se zde více zapracuje se zombíky a přidá se na napětí. The Walking Dead: Dead City je po 1 sérii hodně fajn záležitostí, která mě nenudila. Pokud jste, ale nedokoukali původní seriál a nemáte k tomu žádný vztah, tak vás pravděpodobně Dead City nebude tolik zajímat. 7/10 Více v recenzi. ()

Woitisek 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky The Walking Dead je to vlastně velmi fajn. Je to jednoduché a přímočaré s jedním takovým menším ''twistem'' ke konci série. Dynamika mezi našimi dvěma ústředními postavami je zábavná, což už jsme věděli z původního seriálu. V podstatě se tu v jejich vztahu otevře to, co jsme považovali s finální sérií The Walking Dead za uzavřené a místy to působí lehce vynuceně, ale když si jako divák počkáte, nakonec to přeci jen dává smysl. Nadšenci do této značky si to zajisté užijí. S otevřeným koncem přišlo samozřejmě oznámení druhé série, přičemž jen doufám, aby se nejednalo pouze o zbytečné natahování. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno