Reklama

Reklama

Každý policejní vyšetřovatel se dříve či později setká s případem, který zůstává nevyřešený a který jej pronásleduje. Pro Yohana se takovým případem stala vražda Clary. To, co začíná důkladným vyšetřováním života oběti, se brzy změní v posedlost. Jeden výslech stíhá druhý, o podezřelé není nouze a Yohan má stále více pochybností. Jistá je jen jedna věc, zločin se stal v noci na dvanáctého. (Pilot Film)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (57)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Má to svého ducha i když jde o průměrnou detektivku. Blbý je, že vám nedá spát, kdo to byl a udělal - ne nejde o spoiler, protože přesně o tom ten film je a to o nevyřešeném případu, a při tom to zprvu bylo tak jasné. Člověk, který Claru znal i když ona jeho zdánlivě ne, nebo ho jen nepoznala. Otázka je jak to bylo ve skutečnosti, například mi nejde ho hlavy jak to, že někdo kdo hoří tak nekřičí. A takových záhad tam je víc ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Trochu nezáživné krimi, kde vyšetřování trestného činu končí ve slepé uličce. Je to však film s morálním poselstvím, jež jsem pochopil takto: Ženy, které často střídají milence nebo udržují milostné vztahy paralelně s více muži, se nedopouštějí ničeho odsouzeníhodného a je třeba si jich vážit, neboť mají v lidské společnosti důležitou a nezastupitelnou roli. Vraždit takové ženy je zcela nepřípustné barbarství, protože tím mužské části populace vzniká škoda nemluvě o tom, že policie pak musí vyslýchat velké množství podezřelých. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

SHOŘÍŠ JAKO BRIKETA, Z KTERÝ OLEJ VYTÉKÁ…  Prostě kriminálka. Policajti nemaj pořádnou stopu, takže ani podezřelýho… motaj se od ničeho k ničemu a já čekám, co že to bude mít za pointu. Že třeba… No nic. Případ pro 1. oddělení, kterej by (v jejich podání) byl svižnější a kratší. Možná se stejným policejním výsledkem, ale … A jestli to byl záměr, to natočit takhle „úmorně“, tak jo. Ale to je asi tak všechno.    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film byl natočen podle knihy „18.3: une année à la PJ“, kterou napsala Pauline Guény. 2.) Film se stal ve Francii filmem roku. 3.) Thx za titule „iljito“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca thrillerová atmosféra chytľavej detektívky s množstvom podozrivých, ale bez vraha. Tak trochu som dúfal, že ten úvodný text bol blaf, a napokon sa dočkáme nejakého finálneho prekvapenia, ale akurát táto "čerešnička" na torte tomu chýbala. Každopádne, film ma bavil, sarkastické postavy detektívov boli zaujímavé, cynická atmosféra tomu dodávala tiež svoje čaro, a taktiež promiskuitný život upálenej dievčiny, vďaka ktorému tu mám celú škálu podozrivých. Takže podľa mňa vcelku vydarená detektívka, teda až na to nerozlúsknutie celého prípadu - a tým pádom chýbajúca pointa, čo je podľa mňa veľká škoda. Ale inak bez pochýb nadpriemer, 4* ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto francúzska kriminálka je priemerná! Film má typickú záhadnú vraždu, ale vodítka zamrznú, rovnako ako príbeh. Namiesto toho, aby sa príbeh posunul hore a do nových smerov alebo aspoň s určitým progresom, uviazne vo svojom vlastnom umierajúcom tempe. Ku koncu filmu došla para a vy ste na konci rovnako nespokojní ako vyšetrujúci policajti. Skutočne nepríjemné je, že moderné americké moralizovanie sa teraz dostalo aj do Európy. 5/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Dej je inšpirovaný skutočnou udalosťou, keď v noci z 13. na 14. mája 2013 našli telo Maud Maréchal obhorené v Lagny-sur-Marne. (Arsenal83)
  • Filmovanie snímky trvalo celkovo 34 dní a prebiehalo v Savojských Alpách. (MikaelSVK)

Související novinky

Na cenách César uspěla i česko-slovenská stopa

Na cenách César uspěla i česko-slovenská stopa

25.02.2023

V pátek 24. února 2023 proběhlo v pařížském koncertním sále Olympia slavnostní předávání prestižních cen francouzské akademie filmových umění a technik, známých pod názvem César. Vítězným snímkem… (více)

Reklama

Reklama