Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V den své plánované popravy se odsouzený sériový vrah setkává se svým psychiatrem. Během sezení vězeň prohlásí, že je démon a uvádí, že než jejich čas skončí, psychiatr sám spáchá tři vraždy. (geofre)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (49)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Čakala som horor, dostala som nudnú prenudnú tliachanicu dvoch hercov. Jeden sa hral na démona, druhý bol psychiater, ktorý mal v deň popravy rozhodnúť, či je cvok, alebo nie - teda či ho popravia, alebo nie. To je mimochodom asi najväčší nezmysel z celého nezmyselného filmu. Ak ak to mal byť démon, tak jedine démon spôsobujúci akútnu únavu z jeho sústavného tliachania blbostí. Už iba preto by som ho popravila! Byť tým psychiatrom, ktorého hral nejaký umelý preplastikovaný panák, tak mu poviem, že nech padá na to elektrické kreslo, lebo si z jeho únavných drístov musím ísť čo najskôr pospať. A asistovanú samovraždu, aborciu plodu, a poslanie zabijaka na popravu nepovažujem za vraždy. Takže tvrdenie väzňa: "Kým odtiaľto odídeš, zabiješ troch ľudí," je tiež nezmysel. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to teologicka, filosoficka a metafyzicka diskuse vlozena do zanru psychologicky thriller, psychologicke drama. Pritom je inzerovan horror, ale neobsahuje zadne desive okamziky. Pro nekoho muze jit o propagaci pravicove viry, pro jine konzervativni propaganda s tematy potraty, euthanasia a trest smrti. Svet debatu ateismus versus moralka potrebuje. Ale film brzo upadne do opakovaciho rytmu, ktery je unavny. A zaver nema moc velkou pointu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco schránka, pokud má věci zrovna pod kontrolou, chce žít, zlý parazit vyhlíží její smrt a chce jít o hostitele dál. Zřejmě proto se tam tak často mluví o Carpenterovi.. Až na jednu noční grilovačku se jedná o konverzační christian drama, které řeší všudypřítomné dobro a zlo, či chcete-li Boha a Ďábla a při tom se snahou neurazit přemítá, jak pod různou optikou mohou být tyto pojmy relativní. Nač to všechno ale balit do teologie, když stačilo říct, že my všichni jsme jen ignorantské pytle masa.. Dva nové poznatky jsou, že se Flanery přihlásil do klubu vězeňských chameleonů k Nortonovi a že poslední jídlo odsouzeného k smrti se musí vejít do 25 dolarů. To by Kašpárek s Forejtem nedali.. ()

FromHell odpad!

všechny recenze uživatele

Flanery ako tak ušiel, ale v žiadnom prípade nejde o nejaký extra herecký výkon, keď je reč o filmoch s touto tématikou. Na prvý pohľad aktuálne dialógy sú len zásterkou pre sfanatizovaných tvorcov, ktorí do nich nasúkali svoje manipulatívne stredoveké kacírske myšlienky. Neuveriteľná kopa hovien, čistý kresťanský fanatizmus a katolibanské bludy. Stačí si pozrieť, čo sú zač tvorcovia a aké sračky doteraz natočili, kto napísal knižnú predlohu a máme tu čistý sektársky odpad. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

KOnverzačka, ve které se odsouzenec na smrt snaží přesvědčit psychiatra, že je posedlý démonem. Ten odsouzenec. Ne psychiatr. Většina filmu je vlastně dialogem obou hlavních aktérů,, přičemž prakticky od začátku dominuje Sean Patrick Flanery fantasticky střídfající dvě polohy. Navíc to, co údajný démon vypouští z pusy, má hlavu a patu a je to dostatečně zábavné. Částečně se i daří držet diváka v nejistotě, jestli se jedná o opravdové posednutí, nebo jen o duševní nemoc či snahu zachránit si život. Nicméně na tom by se dalo ještě zapracovat. Poslední cca třetina trrošku ztratila na zajímavosti a konec se úplně nepovedl, ale i tak se jedná o zajímavý kousek, na který se vyplatí kouknout už jen kvvůli Flanerymu. 70% ()

Galerie (129)

Zajímavosti (11)

  • Tento film je prequelem k románům Steva Deace „A Nefarious Plot“ (2016) a „A Nefarious Carol“ (2020). (bianci)
  • Sean Patrick Flanery v rozhovore vysvetlil, že scenár bol tak dobre napísaný, že z jeho strany nebola potrebná žiadna improvizácia, okrem „možno dvoch slabík“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama