Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Dost trapný oproti předchozím dílům. Parodování sebe sama nefunguje, Neve Campbellová je šíleně otravná a to "překvapení" na konci, to mě fakt dostalo. Kdyby byl příště vrah oranžovej mrož v podání Marlona Branda, ani bych se moc nedivil. Druhá hvězdička je nostalgickou vzpomínkou na relativně kvalitní jedničku... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deja voodoo. Kvůli masakru na Columbine High School je násilí oškubané jak ofina Courteney Cox a do popředí se dostává odlehčující humor a sebeparodování. Bez Williamsona to hlavně v první půli připomíná Deweyho chůzi, ale nakonec se zvyklosti trilogií ohnuly uspokojivě (stejně jako kdysi paní Prescottová). V kontextu dalších událostí je zajímavé, jak si šéf Miramaxu zprodukoval film, který je tak trochu o něm a praktikách, které plodí zlo.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2000 ve Westwoodu. (Varan)
  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama