Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Rozhodně by to nebyla taková sračka, kdyby to nemělo jediný, ale přímo zásadní problém a to SCÉNÁŘ. Ten obsahuje tolik nelogických věcí (ty postavy se tam chovali jak úplný hovada, to už 5letý dítě by těm mutantskejm myslivcům líp zdrhlo. Nicméně když neberu v úvahu dementní, ale opravdu dementní scénář a spíše průměrné herce, dočkal jsem se alespoň trochu průměrné zábavý, nicméně tohle je ten případ, kdy se mělo jednat o dobrý horor a místo toho z toho byla nechtěná komedie. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Obstojná záležitost, která ani nemůže urazit. Kult bych z toho nedělal, ale v rámci žánru a možností se tomu nedá nic zásadního vytknout. Podobné horory či vyvražďovačky s Rkovou vatou beru všema deseti. Stopáž je krátká, příběh primitivní, příjemní herci, zajímavé prostředí, dobrá hudba, řádné krvavé úmrtí – to vše je skvěle zvládnuto. Kanibalové nemají chybu – jejich skřehotání a smích – to mě pobavilo, ale v dobrém, samozřejmě. Rozhodně by se tu dalo co vylepšovat. Obohatit scénář přidat aspoň další zajímavé úmrtí a to mnohem delší. No, vypadá to, že jsem magor, co si v tom libuje. :D Ale tak přeci jenom, je mojí srdcovkou série Saw, tak se pak není čemu divit. Rozhodně se tu pár menších nelogických scén najde, ale není to nic zásadního. Chtělo by to trochu víc přidat na atmosféře. Napětí tu ale bylo, ne, že ne. Na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Dal jsem tu čtvrtou – zabavil jsem se dobře, tak proč projevovat mé kverulantství. ;) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela slušný horůrek. Příšerky jsou roztomilé a vraždy zábavné. Nuda naprosto žádná. Je to taková slušná oddechovka. Skoro celý příběh se vlastně odehrává za denního světla. Přesto zde stále visí ve vzduchu moment uleknutí. Místo nožů a seker by však filmu slušelo dobrousit také dialogy, protože ty jsou téměř neposlouchatelné. Čistokrevné 2*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rádiu říkali, že kdo zaseje sémě do vlastního rodu, pohněvá Boha a třeba v takové Západní Virginii to s incestním setím berou evidentně od podlahy.. Tisíckrát omleté schéma proti sobě znovu postavilo skupinku pohledných junáků a dívek s obnaženými pupíky - všichni pochopitelně příliš mladí na smrt a jedno zdegenerované trio motorizovaných kanibalů - zřejmě výplod dávné touhy otce a dcery, ale pravděpodobněji se jeví spojení chlípného dědečka a vačice, co s poraněnou tlapičkou nestihla utéct.. Vše je patřičně krvavé, postavy se chovají až nadstandardně idiotsky a přirozený výběr evoluce tak na konci ponechá jen ty, co si to alespoň ždibec zasloužily. Osobám se slabším srdcem doporučuji pohlídat si vzduchem svištící sekery, ať se nestanete u Wrong Turn obětí číslo osm.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ackoliv se nejedna o zadnej extra horor, da se tu najit par kladu. Jednak se prakticky od zacatku neco deje, zadny hodinovy predstavovani postav. Sem tam tu je nejaka lekacka, ktera celkem dobre funguje a hlavne je film hezky brutalni. Ne ze by tu bylo tech brutalnich scen moc, ale kdyz jsou, tak stoji za to. Co se tyce hercu, tak jsou pro takovejhle typ filmu nadprumerny, potesi Jeremy Sisto a sexy Eliza Dushku a vubec nevadi, ze je hned jasny, kdo prezije. A co se tyce zaporaku, jsou akorat tak odporny, aby pusobili odporne a nebyli k smichu. Navic nejsou moc poradne videt, coz je taky dobre. Proste prumernej primocarej horor, kterej si na nic nehraje a ve kterym je par nelogicnosti a u kteryho jsem se slusne bavil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Těsně předtím, než se Chris Flynn (Desmond Harrington) vybourá s Mustangem, si pouští píseň „If Only“ od Queens of the Stone Age. (zamboni)
  • Muž z čerpací stanice, od kterého si chce Chris (Desmond Harrington) zavolat, popíjí růžový nápoj připomínající kefír z plastové flaštičky. Ve skutečnosti se jedná o lék  Pepto Bismol, který pomáhá od bolesti břicha, zažívacích potíží nebo  průjmu. Je pravděpodobné, že filmaři tím chtěli poukázat na problémy s radioaktivní vodou a zamořeným prostředím, které vyvolává tyto zdravotní komplikace a má vliv na tělesnou deformaci kanibalů ve filmu. Tento muž navíc lék popíjí i v dalším díle, tudíž je zřejmé, že se nejedná o náhodu, ale spíše vtipnou vsuvku ze strany tvůrců filmu. (Rohata krysa)
  • Keď partia dorazí po prvýkrát pred chatu, ktorá patrí kanibalom, spomenie Scott snímku Deliverance (1972). Tento film sa považuje za prvý zo subžánru hixploitation, do ktorého patrí aj Wrong Turn. (Marceloo)

Reklama

Reklama