Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joan is Awful tuhle sérii rozjel bezchybně a je to za mě jedno z těch top nejaktuálnějších témat Black Mirror. Děsivá, bohužel už brzy, realita deepfaků, ať už nás nebo celebrit a nezpomalující a nebezpečná pokročilost AI, která vám bude vytvářet content na míru, čehož bychom se fakt měli obávat, protože i když se to zatím nezdá, tak k tomu pomalu ale jistě spějeme. Pozor by člověk tedy měl především dávat, komu a jakým stránkám povoluje nakládat s jeho daty a údaji, jako to bylo krásně vidět tady se Salmou Hayek a jejím právníkem. Skvělý výkony všech herců a i komická stránka dost potěšila. Hlavní myšlenka té show Joan is Awful mi strašně připomíná ty facebook války před 10 lety, kdy někdo o někom postnul nějakej drb a už to jelo samo :D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yes, I am Salma f*cking Hayek!!!" :) Mimoriadne ma brala vedecka stranka strojoveho ucenia a urovne realizacii. Tuto temu mam napocuvanu z podkastov, a tak som to vnimal pozitivne, kedze som jej rozumel. Tiez pobavili x-stranove podmienky a automaticke suhlasy, ktore kompletne pravne kryli danu spolocnost. Napriek komedialnosti to nebol prilisny cringe - Annie Murphy hra rolu situ na "jej miery". :D Hlavna myslienka, ktora sa mi ako posolstva pacila - "Su zle dni a su dobre dni a to sa da ocakavat". Pobavila zaverecna "originalna" kostolno-vyprazdnovacia scena. :D Odporucam...nova sezona ma velmi dobry rozbeh. 75% ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou to necelé tři roky, co jsem sjela prvních pět sérií Black Mirror a to, že jsou teď nové epizody, je jako vrátit se na oblíbené místo, kde jsem našla novou uličku, kterou jsem ještě neprošla - a chci si to užít. Tenhle seriál má prostě od všeho něco a už teď se těším na zbývající příběhy. Joan Is Awful je tak trochu bizarní start série, možná z části nedotažený, ale rozhodně k zamyšlení, přesně ten styl, co mě na BM zaujal a co dělá z tohohle seriálu něco jiného a originálního. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror se vrací po setsakra dlouhé pauze a rovnou naštěstí s dílem, co by mohl konkurovat kdysi fakticky vyšperkovaným začátkům. To, že tu visí takhle nízká čísla, absolutně ignoruju, spousta uživatelů CSFD jsou občas fakt burani. Zdejší meta satira Netflixu na sebe sama tu už měla být mnohem dřív, tohle se fakt povedlo. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tradicí, že každá třetí série začíná ženou, která narazí, pak narazí znovu a pak se to s ní veze takovým způsobem, že mi jí musí být líto, ať by provedla cokoliv. Nosedive byl nekompromisní natolik, že mě frustroval, Joan je nápaditější, praštěnější a v rovině meta tak nadnesená, že ji stavím o schod výš. Zároveň je ale natolik závislá na aktuálních tématech v čele se streamovacími službami, že jí hrozí, že snad z celého cyklu zestárne nejrychleji. O to víc jsem si ji ale užil právě teď. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Na domovské stránce streamovací služby Streamberry můžeme vidět pořad „Mad Mind: The Jerome F. Davies Story“. Odkazuje se tak na interaktivní epizodu Black Mirror: Bandersnatch (2018), ve které hlavní postava Stefan (Fionn Whitehead) tvoří počítačovou hru právě podle adaptace fiktivního autora Jerome F. Daviese. (jirikzaboj)
  • Na domovské obrazovce Streamberry lze vidět pořad „Loch Henry: Truth Will Out“. Odkazuje se tak na nadcházející epizodu, která nese název Loch Henry (2023). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama