Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

IBI odpad!

všechny recenze uživatele

Mrazivý, podněcující k zamyšlení a v závěru gradující... Ani jedno z toho, co bylo součástí vesměs všech předchozích dílů, tady není. Následují spoilery. Naivně naroubovaná zápletka o rádoby děsivém tématu (čtěte si všechny podmínky užívání v plném znění?), která staví na tom, že když něco nevědomky potvrdíte, tak už si s vámi druhá strana může dělat cokoliv. Nakonec nikomu nepřijde divné, jak o vás bez vašeho vědomí vznikne seriál a jediná cesta, jak z toho ven, je prostě přijít do ústředí Netflixu a rozsekat jejich ústřední počítač sekyrou (ten naštěstí svítí uprostřed místnosti). Obsazení je fajn, ale úroveň všeho ostatního je na Black Mirror hodně slabý. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku nevybočující Black Mirror epizoda, která se v průběhu stane víc a víc meta, jen aby potom byla meta meta a na konci byla meta meta meta.  Brooker opět trefil dobu a se stávkou herců a scenáristů mu to nyní hraje velmi do karet, možná lépe než před tím a že kolem toho dokázal vybudovat i satirický komentář doby, to je jen třešnička na dortu. ()

Reklama

Phetronius 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velké milé překvapení!!! Jednak pointou příběhu, jednak i hereckým obsazením, kde salma byla absolutně luxusní. Vtípky výborně pálily i do vlastních NETFLIX řad... a jako třešnička na dortu, když a Vás vyskočí jako další díl Loch Henry, seriál, který zmiňovali v tom samotném prvním dílu:) boží a jen tak dál!!! ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Juniperu, DJ a Ashley přichází Joan jako další z odlehčených Black Mirror epizod. Epizoda se dotýká aktuálního tématu AI, deepfakes a rozmachu streamovacích služeb. Líbil se mi sytě barevný vizuál, herecké výkony protagonistek (zejm. střelená Salma Hayek) a přepálenost humoru. Joan začíná slibně, ale bohužel postupně tvůrcům dojde dech a z epizody se stane fraška s polopatickým, překombinovaným koncem bez katarze. Škoda. Paradoxně jde přitom dle mě o nejlepší epizodu 6. série. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yes, I am Salma f*cking Hayek!!!" :) Mimoriadne ma brala vedecka stranka strojoveho ucenia a urovne realizacii. Tuto temu mam napocuvanu z podkastov, a tak som to vnimal pozitivne, kedze som jej rozumel. Tiez pobavili x-stranove podmienky a automaticke suhlasy, ktore kompletne pravne kryli danu spolocnost. Napriek komedialnosti to nebol prilisny cringe - Annie Murphy hra rolu situ na "jej miery". :D Hlavna myslienka, ktora sa mi ako posolstva pacila - "Su zle dni a su dobre dni a to sa da ocakavat". Pobavila zaverecna "originalna" kostolno-vyprazdnovacia scena. :D Odporucam...nova sezona ma velmi dobry rozbeh. 75% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Seriál „The Callow Years“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu seriálu Národní hymna (2011), ve které se jmenuje premiér Spojeného Království Michael Callow (Rory Kinnear). (jirikzaboj)
  • Ve scéně, kdy Joan (Lolly Adefope) vejde do baru, můžeme slyšet píseň „Anyone Who Knows What Love Is“ od Irmy Thomas. (thestrycekfido)
  • Název titulu „Junipero Dreaming“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu San Junipero (2016). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama