Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Loch Henry (S06E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Loch Henry

VOD (1)

Obsahy(1)

Při natáčení přírodopisného dokumentu v ospalém skotském městečku narazí mladý pár na pikantní příběh provázaný se šokujícími událostmi z místní historie. (Netflix)

Recenze (82)

dr.Hyena 

všechny recenze uživatele

Netflix natočil díl o tom, jak seriálový Netflix (Streamberry) natočil dokument, v němž dokumentovali natáčení dokumentu. Docela mi to připomnělo minulý díl, v němž herečka ztvárnila herečku, co hraje herečku, co hraje normální holku (ve filmu ztvárněna herečkou).  Bude se tento vzorec opakovat? Nebo je vzorcem sebekritika honby Netflixu za co nejvyššími počty shlédnutí pomocí bulvárních témat? Nebo je vzorcem tvoje máma? Uvidíme příště. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mi dost vadilo počet sprostých slov. Tolik píči v rozsahu 50 minut byl fakt masakr. Neřeším, že to asi nepatřilo do konceptu BM. Neviděl jsem předešlé série, tak mi to nevadí. Atmosféru to má dobrou, ale měli z toho udělat samostatný film. To by bylo lepší.... A dát tam sympatické duo herců a né ty dvě Netflixové obludy ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadávky, nadávky, nadávky, neúcta mladej snúbenice k bielej staršej žene, nádejný filmový autor ktorého nikto nepozná, policajti ktorí by sa starali o ukradnuté vajcia iba keby ich ukradla černoška (realita o ukradnuté vajcia, ktoré na vidieku kradli aromáci sa policajti nestarali ale už aj oni sú hnilý kradnú sliepky, zemiaky či vajíčka) predstavujú povinnú kvótu liberálneho Netflix kreténizmu. Odhliadnuc od toho dostaneme výborný príbeh s perfektným twistom a na pomery Black Mirroru takmer "hororovú" zápletku, technológie išli bokom a dopadlo to nadočakávanie dobre. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři čtvrtiny stopáže, je to nepříliš zajímavý a předvídatelný krimi thriller. Ani náznak hrozby technologií. Zcela mimo koncept seriálu. Trpělivě jsem vyčkával a věřil, že přijde zvrat. Vždyť Brooker je chytrý a šikovný scénárista. Jen tohle...to by bylo pod jeho úroveň. Ale kdepak... i přestože jen u thrilleru o vrahounech nezůstalo, nedočkáte se ani žádného zvratu. Brooker až v posledních minutách vcelku suše nastavil zrcadlo všem hyenám, které přitahuje násilí a ultrahyenám, které jim ho rády servírují v TV. Za mě je to dost vyčpělé téma, které se do BM 2023 moc nehodí. PS: Závěrečný sestřih byl působivý, nepochybuji o tom, že by tvůrci dobrý thriller zvládli. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je celkem škoda, že epizoda s asi nejhororovějším nádechem v rámci celého Black Mirror nakonec nejde příliš do hloubky a spíš klouže po povrchu, oproti tomu si ale drží úctyhodnou atmosféru a každému musí být jasné, že novodobého Blair Witch se tu nedočkáme. V rámci celovečerní stopáže bych ale tenhle příběh, o něco víc rozvětvený, velmi rád uvítal. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se opět objevuje fiktivní streamovací služba Streamberry a dokument „Loch Henry“ měl zpracovat dokumentarista, jenž režíroval dokument „The Callow Years“, který se objevil již v epizodě Joan je hrozná (2023) jako reference na pilotní díl Národní hymna (2011). Je zde zmíněn i dokument „Junipero Dreaming“. Znamená to tedy, že epizoda se opět odehrává v univerzu několika epizod z dřívějška. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama