Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (114)

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4* jedna z těch zábavnějších epizod, kde si utahuje z fanouškovského zápalu po vesmírných komiksech a seriálech. Příběh varuje před nebezpečím snahy přehnaných úniků z reality do vyfabulovaného světa svých představ a k tomu přidává nebezpečí klonování lidské identity do počítačového systému. Sice několik logických nesrovnalostí kazí zážitek, ale vynahrazuje to naštěstí vtipem. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl, ale v několika aspektech dost nedomyšlený. Když má člověk takovouhle skvělou možnost přenést si do virtuální reality koho jen chce, tak bych byl rád za nějaký pořádný extrém, ale tady je jen guy, co chce být v režii svýho oblíbenýho seriálu... bruh. Samozřejmě jako u jiných dílů čtvrté série, Black Mirror feeling nalezen nebyl, ale aspoň nerdské srdce zaplesalo, když už nic. ()

Reklama

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv asi největší "blbost" co se týče nějaké smysluplnosti (že by se update ve space hře zjevoval jako černá (a hlavně "fuknční" díra? I don't think so), zatím za mě nejlepší díl Black Mirror vůbec. Dokonce ani nevadí, že téma duplikace a uvěznění osobnosti máme podruhé, USS Callister měl spád, sympaticky různorodé postavy, nějakou psychologii; sympaticky odkazuje ke Star Treku). Protagonistům fandíte a jste napjatí od začátku do konce. Za mě větší zábava než poslední Star Wars! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začátku peckovní. Nebýt v úvodu Jimmiho Simpsona, kterého znám z Westworldu, vůbec bych nepochyboval o tom, že jde o záběry z nějaké skutečné, sedmdesátkové show ve stylu Star Treku. Show nakonec nebyla jen show, ale virtuální realita, kde si hlavní hrdina/záporák vybíjel to, čeho nebyl schopen ve skutečném životě. Opět představen systém Gizmo, tentokrát ale fungující skrze DNA - vůbec si netroufnu říct, jak tohle mohlo fungovat, ale budiž - beru to v rámci fikce. Zbytek - tísnivé pocity, neskutečné napětí a sakra stylová pointa. Jak bych jinak řekl - asi ta nejlepší epizoda NeStar Treku, jaká mohla kdy vzniknout! Začátek čtvrté sezóny nakopnut doslova do hyperprostoru. Sice bych si pár výtek našel, ale nic, co by zastavilo mé nadšení. Jsem zvědav, do jakého dalšího neznáma se tato série ubere. 95% ()

moriero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle dílu jsem se bránil nejvíc, protože ač miluju sci-fi, nemám rád ani Star Trek ani jeho parodie. Ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně Black Mirror - tak čeho se bojím, že? Pecka. Jedním slovem prostě pecka. Počáteční kýčovitá grotesknost byla velmi záhy nahrazena brutální temnou schízou a inteligentním přežívákem. Pecka. Jo, sorry, to už jsem vlastně říkal. Koupím si slovník. Tohle se mi u Black Mirror stává často. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • O 44:48, keď sa monštrum objaví na hrebeni, je počuť ukážku z filmu Vesmírna pechota (1997): "Všetci zomrieme!" (Arsenal83)

Reklama

Reklama