Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


Železná vůle (S04E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Metalhead

VOD (1)

Parta lidí se vydává hledat zásoby do opuštěného skladu. Když narazí na nelítostného nepřítele, jsou nuceni pustit se na úprk bezútěšnou pustinou. Jde jim totiž o život. (Netflix)

Recenze (131)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sára Connorová vs. terminátorpes v postapo blízkej budúcnosti. Podnety na zamyslenie: nula. Celý diel je o hororovej atmosfére a akcii. Ani jedna stránka dvakrát nenadchne (prečo je to sakra čiernobiele?), ale aspoň to nenudí a má to celkom svižné tempo. Záver je predvídateľný a vo výsledku mi bolo viacmenej jedno kto vyhrá. 5/10. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž pointa nejspíš vymizela, pro mě výborná mrazivě nechutná epizoda s roztomiloučkým robopsem, zajímavou lampou (člověk leží doma mrtvý kdo ví jak dlouho, dům má zarostlý, auto nepojízdné, ale stejně se mu doma pořád svítí ???) a úžasnou závěrečnou scénou se super hudbou (konečně skvělý závěr jedné epizody!). ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl má skvělou stylizaci, ta černobílá se k tomu prostě úžasně hodí. A to je tak všechno. Teda dobře, ještě musím říct, že příběh je docela zajímavej, ale prostě mě sere, že tady k tomu není žádnej backstory, jinde mi to je u prdele, protože na tom vůbec nesejde, ale tady by mě to docela zajímalo. No pak jsou tady ty divný rozhodnutí postavy. Ženská sakra dobře ví, že když zavolá z vysílačky, robotickej pes to bude vědět, a hádejte co udělá? Ano, zavolá z vysílačky a jediný, co řekne je, že miluje svoje děti a že její parťáci jsou mrtvý, tak to si mohla taky nechat až do kempu. Taky mě neuvěřitelně sralo to její neustálý hekání, do prdele ta její díra v noze neměla ani jeden cenťák a tak hluboká taky nebyla! A samozřejmě první věc, co byste udělali, když utíkáte před robotem, kterýho prakticky nic nezastaví je, že místo okamžitýho útěku (ještě když máte klíčky od auta) si půjdete umejt ruce. Jop to je skvělej nápad, fakt neznám lepší. To ještě ani nemluvím o tom, jak mohla psa tou brokovnicí zabít nejmíň 3x než se k tomu konečně dostala. Hodnocení: 5/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, který se zabývá konkrétní jednotlivostí namísto vynálezu, který by poznamenal uspořádání a fungování celé společnosti. Leda že by měli pejsci tu apokalypsu, která visela ve vzduchu, kompletně na svědomí..? To tady ale nezaznělo a z děje se to taky nedalo odvodit. Primitivní story, ale po technické stránce dokonale zvládnutá. ()

Ziriath 

všechny recenze uživatele

Nezlobila bych se, kdyby těch dvacet minut co tomu chybělo oproti ostatním dílům, bylo využito na uvedení do toho světa - proč se to stalo a jak. Ale drží si to atmosféru, pes je správnej zlej sráč s kudlou - jak z nějakého snu, kdy před něčím prcháte, je tam oktávka, skvělá písníčka (Pokud chcete vědět: The Stranglers - Golden Brown), jen závěrečné odhalení je vyloženě debilní a chování hlavní aktérky místy poněkud nelogické ()

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • V tejto epizóde vystupujú len tri postavy- Bella, Clarke a Anthony. (Fugito)
  • Rozsypaná krabice bílých plyšových medvědů ve skladu odkazuje na epizodu Lovná zvěř (2013), kde podobnou hračku vlastnila Jemima (Imani Jackman). (hansel97)

Reklama

Reklama