Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Levné a trapné. No a? Když mě to zabaví, ne-příjde mi to jako totální kravina (což byla, ale roztomilá), tak se mi to líbí. Podobně jako "Pterodaktyl", "Lovci dinosaurů", "Sliz", atd. toto patří u mě mezi "céčka" na dobrou noc. Když totiž nemůžete spát, pustíte si něco takového, neusnete u toho, ale po skončení filmu hned zaberete a druhej den ani nevíte, jestli jste to viděli. Děti mají "večerníček", já mám tyto "uspávací céčka". ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vůbec nebavil. Při jeho sledování jsem si musel otevřít láhvinku něčeho silnějšího, abych tu hrůzu vůbec přetrpěl do konce. Naprosto otřesné efekty, hudební doprovod nulový, herecké výkony to samé. Alespoň, že to prostředí ušlo- jinak bych to asi nepřežil. Jde o jeden z nejhorších sci-fi filmů, který jsem kdy viděl. ()

Reklama

David484 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalé pobavenie. Napriek tomu, aké vtipné bolo pozeranie tohto filmu, som ho ohodnotil celkom objektívne a myslím si, že tento film si zaslúži skutočne odpad! Možno pán režisér tou Vzburou chcel poukázať vzburu proti dobre hodnoteným filmom a proti dobrej kinematografii a chcel ukázať, že nie každý film musím byť hodný Oscara. Videl som ho, keď som bol s bratrancami a bratom v Holandsku a minuli sa nám dobré filmy, ktoré sme mali na DVD, no môj bratranec odniekiaľ vytiahol jedno DVD a na ňom bolo napísané s červenou fixkou Vzbura strojov. Už po prvej minúte filmu sme si boli vedomí, čo za chuťovku nás skutočne čaká. Počítačové scény, scenár, rekvizity, herci a skutočne v neposlednom rade „Režisér s veľkým R" boli úplne nanič. Dokonca som mal o ňom prezentáciu, pretože ma zaujal fakt, že niekto dokáže natáčať tak bizarné filmy ako je Vzbura strojov, alebo Piranhaconda, či Dinocroc vs. Supergator. Ak sa pýtate, kto na tieto výmysly chodí, tak je to ešte nespomenutý Jim Wynorski. Už podľa názvu filmu viete, čo za umelecký akt vás čaká. A skutočne aj pri Vzbure strojov je tomu tak, nedokážem sa veľmi smiať na dnešných komédiách, sú to podľa mňa braky, no keď sa potrebujem z chuti zasmiať, tak už viem, po čom má siahnuť. Neprekonalo to Little Herculesa, (ten film pre zmenu hodnotím 0,1/10) a moje hodnotenie Vzbury je 2/10. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Plno herců z mých oblíbených sci-fi a fantasy seriálů, ale navzdory tomu film jako celek stojí za starou bačkoru. Hned prvních pár minut před úvodními titulky dává najevo, o jakou sra... se bude jednat. Kromě ne moc zdařilého robota musí každého hned v prvních minutách zarazit, že jeden z vojáků neumí pořádně střílet, druhý pro změnu vystřílí stovky nábojů bez toho, aby přebíjel pistoli, atd. Prostě nesmysly, kam se podíváte. Dialogy a děj bohužel nejsou o nic lepší, takže výsledek je tragédie a ztráta času :( ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že si po dlouhé době pustím nějakou, slušnou sci-fírnu. Navíc mne na obalu nažhavila jména Michaela Dorna a Alexandry Paul,což zaručuje určitou kvalitu. Jenže ouha! Opravdu slabý odvar sci-fi bez atmosféry a napětí, nepřesvědčivé herecké výkony a hodně laciné efekty. Jednu hvězdičku dávám za Hudson Leick(ta nebyla až tak tuhá) a druhou za to jak dvě herecké hvězdy z obalu, dostaly ty největší štěky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)
  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)

Reklama

Reklama