Reklama

Reklama

The Girl Next Door

  • USA Jack Ketchum's The Girl Next Door (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film je natočen dle románu Jacka Ketchumse inspirujícího se případem z roku 1965 o Sylvii Likensové, která byla ve svých šestnácti letech umučena a zavražděna. Jedná se o další filmové zpracování případu, avšak na rozdíl od filmu "AN AMERICAN CRIME" neobsahuje přesná fakta, nýbrž jen jejich útržky.
Mladičká Meg se svou sestrou přijdou při autonehodě o své rodiče a jejich osud je zpečetěn životem u tety Ruth a jejich synů. Zanedlouho je Meg svou tetou a jejími syny nelidsky týrána, šokující je, že k bezcitnému chování se přidávají i děti z okolí. Její sestra, která po autonehodě zůstala částečně nepohyblivá, všemu může jen zoufale přihlížet. Jediným přítelem se stává David, chlapec od vedle. (hunny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Tetička Ruth je pěkně úchylná sadistka. Psychicky týrat a zesměšňovat bezbrannou Meg jí prostě nestačí a tak se v druhé půlce dočkáme skutečného mučení. Nahou a svázanou Meg si pověsí do sklepa, kde jí mučí pro pobavení sebe a svých, po tajích ženského těla zvídavých synů. Dokonce i děcka ze sousedství se rády zastaví na pivko a mrknout, jak se zubožené Meg ve sklepě daří. Zaručuju vám pocit zhnusení. Ať už z týrání samotného, bezmoci obou dívek, tak nejvíc ze skutečnosti, že to vlastně nikoho nezajímá. Na to, že byl film inspirován reálným příběhem, celkem hutná podívaná. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jack Ketchums The Girl Next Door je sfilmovaný podľa knižnej predlohy Jacka Ketchuma a rozpráva príbeh utýrania mladého dievčaťa k smrti. Na začiatku sledujeme nejakého podnikateľa prechádzajúceho cez prechod pohrúženého do vlastných myšlienok. Okolo neho prejde nejaký somrák čo za ním upadne do smrteľného kŕča. Podnikateľ i keď to tak spočiatku nevyzerá, okamžite pribehne mužovi na pomoc a dá mu umelé dýchanie a tým ho zachráni. Po príchode domov začne podnikateľ rozprávať príbeh keď bol ešte malý a ako sused bol svedkom utýrania tohto dievčaťa v pivnici jej vlastnou tetou a jej synmi a inými deťmi z okoliach ktorých to nejakým zvláštnym spôsobom fascinovalo. I keď vďaka nemu nakoniec polícia zakročila bohužiaľ bolo už neskoro... Film je dostatočne vierohodný bez nejakých logických kixov a dokáže dostať diváka do úzkosti. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Velmi zdrcující a neuvěřitelná událost, která má skutečné základy. Velmi pomalý rozjezd, kdy postupně dostaneme úzkostlivou hrůzu v podobě utrpení. Velmi silný snímek, který díky děsivé "Blanche Baker" (matka-pěstounka) byl až nepříjemně dokoukatelný. Jsem zvědavý na lépe hodnocený snímek "Americký zločin", který má lepší hodnocení. Když jsme u hodnocení absolutně jsem nevěděl jak po skončení tohoto snímku hodnotit. 80% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ďalší film, čo zostane v mojej hlave ako malá poistka svinstva, niekde pod Requiem for a Dream, kam to aj patrí. Je to humus aj bez toho, aby ste vedeli, že je to manéžované podľa skutočnosti. A teraz, keď vidím, že existuje ešte jedna, zjavne o niečo lepšia verzia, zostávam v rozpakoch, či na to vôbec mám. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděl film, přečetl jsem si komentáře abych věděl do čeho jdu. Hodně lidí tu popisovalo šikanu, ale nenechte se zmýlit o žádnou šikonu totiž vůbec nešlo. Daleko více to vystihuje slovo týrání či mučení. Každopádně to nemusíme až tak moc prožívat, protože příbeh z pera Jacka Ketchuma je více méně smyšlený. Skutečný zločin byl totiž mnohem horší. A jak to tak bývá, všichni vrahové měli celkem pěkný život a ani jeden nezemřel ve vězení, ba dokonce vyučovali na škole. Jak je ten svět zvrácený.... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama