Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více a po pravdě řečeno tento horor nepřináší nic nového. Přílišná počáteční brutalita je vystřídáná předlouhou pasáží ničeho. Následuje pokus o vytvoření a stupňování napětí spojený s dalšími násilnými vraždami. Každý, kdo viděl a obdivuje Pána prsenů, si musí říci, co tam proboha dělá Sean Astin? Vždyť se tam vůbec nehodí, jeho zařazení do žánru hororu je opravdu velmi nezdařilé! Finální akce celého filmu je dle mého názoru zfouknuta velmi lacino. Škoda, z námětu se dalo vytěžit více... 40% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Na Borderland jsem se vcelku těšil a plný očekávání sledování dalších lidských jatek film konečně zhlédl. Bohužel při naskočení závěrečných titulků jsem věděl, že mé naděje na nadprůměrný film byly až přespříliš a to i přesto, že úvod filmu tomu vůbec nenaznačoval. Poté děj přeskočí na druhou kolej a začne být ne až tak zajímavý. Ani to prostředí Mexika se mi příliš nezamlouvalo a střídání Anglické mluvy se Španělštinou taky na kráse příliš nepřidalo. Kladně bych přeci jen ohodnotil reálny podstavec, který si nehraje příliš na sci-fi obraz ikdyž samotný záměr padouchů je samozřejmě směšný. Jako celek však jde o slabší podprůměr a raději bych se podíval po jiných podobných titulech. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Fajná mexická brutalitka. Atmosféra je najhustejšia paradoxne na začiatku. Potom sa striedajú lepšie scény so slabšími, objavujú sa zaujímavé aj menej zaujímavé postavy, ale stále to má šťavu. Niektorí to prirovnávajú k Hostelu, čo nie je úplne odveci, ale Hostel bol viac samoúčelnejší, naivnejší, aj keď pobavil dobre. Toto sa mi páčilo o kus viac, hoci hlavný záporák nebol nič extra. Zato ten holohlavý týpek bol riadne desivý, brr. Inak, nie je mi úplne jasné čo tam robil Frodov kamarát. Záverečné zúčtovanie uspokojivé. ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Bylo našlápnuto na víc, ale závěrečná očividně natahovaná "půlhodinka" nadprůměrný dojem potápí do průměru. V rámci svého subžánru děj filmu vcelku originální. "Zvláštní" kameru jsem též vnímal jako pozitivum. Na to, že dvacetileté kluky hrají třicátníci, jsem již zvyklý :-), ale v tomto případě to bylo očividnější než v jiných, žánrově podobných filmech. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako jedna z největších nechuťáren, co jsem viděl, ale postupně se vytratil náboj a herci svýma přihloupýma dialogama nevýslovně nudili. Jak píše Malarkey - kdyby tam ke konci pořád někdo neřval bolestí asi bych tomuto snímku nevěnoval vůbec pozornost. Jednu hvězdičku dávám za to, že něco takového ve skutečnosti bylo možné a druhou za krásnou M. Hilgaredu. Víc si to při vší snaze z mého pohledu nezaslouží... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama