Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Pár vtípků, kterým se určitě zasmějete. Já se popadal za břicho, když se pirátovy zabořila ta jeho dřevěná noha do písku a se slovy: "Jdeme chlapi!" se pokoušel vymanit z jeho sevření, ale nakonec mu stejně museli pomoct. Pak chodil po ostrově s kusem kokosu na té dřevěné noze, nebo co to bylo. Nízké hodnocení zde mě proto vůbec nevytrhne. :-) A na krásku Alice jde koukat furt. 70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejznámější dílo skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona ´Treasure Island´ se řadí k příběhům, které jsou filmaři neustále přitahovány. Tak se také stalo i v roce 2007, kdy si na to tentokrát společně posvítili Francouzi, Britové a Maďaři a v koprodukci natočili tento snímek, který se však neobvykle na předlohu dívá s poněkud odlišného pohledu než na jaký jsme po divácké stránce zvyklí. A tak tu máme dobrodružnou svižnou komedii, která však není parodií. Z daného románu si scénárista v podstatě vzal jen námět a celé to přepracoval v rámci dosazení gagů a humorných scén. Nikterak však netlačil na pilu, takže smíchy z toho rozhodně nikdo za břicho popadat nebude. Jako jednoduchý zábavný film na víkend k odpočinku je však velice vhodný. Kdo tohle považuje za nudu, zřejmě ještě neviděl sovětskou televizní trojdílnou verzi z roku 1982. To už je panečku hodně silná káva. ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Podle mýho je to hodně slabej nesmysl - viz barončina nepochopitelná schizofrenie a její tajemná zabijácká rukavice, to jsem trošku nepochopila. Chvíli hodná a milá nevinná baronka a pak je z ní psychopat, kterej vesele zabíjí chlapi? Proč to tam jako bylo? A závěr taky nic extra.. no prostě žádná sláva, už bych na to znovu nekoukala na rozdíl od starší verze Ostrova pokladů. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

"Výborná komédia", ktorú zachraňujú dve veci. Prvá sú asi dva vydarené fóry a druhá vec, ktorá zachraňuje film je Alica. Bohužiaľ nieje to jej hereckým umením. Neviem, aký podnet dohnal filmárov natočiť tento počin. Možno aspoň niečo vyryžovať na pirátskom šialenstve spôsobenom Pirátmi z Karibiku. Možno pochváliť sa tým, že aj Francúzi vedia natočiť afektovanú zlátaninu. Neviem. Vznikol z toho nevtipný pokus, pri ktorom sa budete viac nudiť ako baviť. Odmietam napísať viac! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si Fanfána Tulipána z roku 2003, který také pocházel z Francie. Představte si starého Fanfána a nového Fanfána. Naprosto stejně je to se starým Ostrovem pokladů a tímhle novým. Mě to stejně tak bavilo, ale oba novější filmy dostali daleko nižší hodnocení. Není se čemu divit, plno lidem bude vadit, že si v novějších verzích tvůrci upravili, na co přišli. Každopádně technicky je film natočenej výborně a tak se mu upřít nic nedá. Co je ale důležitější, tak především fakt, že režisér narval do filmu nádhernou Alici Taglioni. V tu chvíli mi bylo jedno, že film je docela i vtipný, technicky zvládnutý a bůhví co ještě. Když se na plátně objevila tahle krasotina, dal bych filmu okamžitě pět hvězdiček. Jenže to by musela hrát ve filmu celých 100 minut v kuse. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama