Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (487)

claudel 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal již u Půlnočního polibku, tenhle film, už jeho název vybízí k jeho zhlédnutí po boku člověka, kterého milujete a jelikož se jedná o poměrně zdařilý propletenec příběhů ve stylu Lásky nebeské, neváhám s nejvyšším hodnocením. Z herců chci vyzdvihnout Ashtona Kutchera, Anne Hathaway a Jamie Foxxe. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Katherine Fugate / Abby Kohn Marc Silverstein | Hudba: John Debney | Produkcia: Samuel J. Brown, Mike Karz, Wayne Allan Rice, Josie Rosen | Distribúcia: Warner Bros., New Line Cinema | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 52 miliónov $ | Tržby: 213,009,598 $ || Skoro všetko, čo robí filmy nadpriemernými, tu chýba. Tomuto kusu chýba hlavne nápad. Jediný nápad, ktorý americký tvorci vytiahli z rukávu opakovane, bolo už overené "copy & paste" čo sa štruktúry, stavby a taktiky filmu týka - od anglických kolegov... Hviezdne obsadenie Káčer, Hetvej, Album, Robots, MiniCooper, Amazing Grace - to samozrejme istia, a robia z toho niečo viac, než len videoklip o Valentíne. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $52miliónovTržby USA $110,485,654Tržby Celosvetovo $217,569,328Tržby za predaj DVD v USA $18,690,621 //počet predaných kusov 1,166,994 ║ Režisér Garry Marshall je už dosť obohratý svojími romantickými filmami, dohromady nedokáže nič nové ponúknuť a snaha napodobniť perfektnú Anglickú Lásku nebeskú ide absolútne vedľa. Možno keby ubral na tých súbežne odvíjajúcich sa príbehoch a vypustil hlavne neskutočné otravné dvojice(Patrick Dempsey-Jennifer Garner a Taylor Lautner-Taylor Swift), tak by to možno bola aspoň milá oddychovka ale k tomu tu máme ďalších nevýrazných hercov ako Jessica Alba a Ashton Kutcher, ktorých úlohy nič moc nedajú. Aspoň nejaké prim úlohy si tu odbili a dej mierne povytiahli na znesiteľnejší Bradley Cooper(ten záver si mohli tvorcovia odpustiť), Julia Roberts, Topher Grace, Hector Elizondo a George Lopez. Ale aj tak skoro bezvýznamná zbytočnosť. /videl v kine: 50%/ ...záver filmu mi to horko ťažko vytiahol na dosť slabé 3hviezdičky ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, jistě, není to Láska nebeská. No a co? Vůbec to nebylo špatné. Herecké obsazení je opravdu výborné, jak to u typů těhle filmů chodí, jsou tam více či méně zajímavé postavy, tady mi ale přišli tak něják vyrovnané a na ty, které mě nudili (zda tam vůbec byli) si teď nevzpomínám. Vyčetla bych tomu pouze to, že tam bylo až moc postav, některé jsem si nedokázala zapamatovat do konce filmu. Dvojce Taylor a Taylor byla opravdu vtipná. 4* ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ne! Rozhodně se nepřidám ke zdejší hysterii a neodsoudím výbornou oddychovou romantickou komedii jenom proto, že "to není Láska nebeská". Valentine's Day má plno opravdu dobrých komediálních momentů a skrytých narážek a pokud máte alespoň trochu zdravého nadhledu, tak si snímek veterána Garryho Marshalla s opravdu hvězdným obsazením náležitě užijete. Pokud "svátek všech zamilovaných" nemáte rádi, doporučuji uspořádat podobnou oslavu jako Jessica Biel a Jennifer Garner s vybíjením zlosti na kartonovém srdci naplněném sladkostmi, no a pokud jste zapšklý filmový kritik, tak Vám bohužel není pomoci. PS: Vidět Patricka Dempseyho v roli padoucha je vskutku filmová lahůdka! ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

  • Šťastné číslo Taylor Swiftové (Felicia) je 13. Stejné číslo má na ruce namalované postava Felicie, kterou hraje. (sssssycak)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 216,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama