Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Jsou vánoce, já jsem navíc dojímavý člověk a tak, když jsem se koukala na tento film, neudržela jsem slzy a brečela ještě hodinu po... Jenže to se mi stává i u televizních novin... Herecký výkon Paula Walkera mi ale přišel naprosto tragický. Film je to hezký, ale celý průběh je takový o ničem a dojem na mě udělal závěr... jsem opravdu holka dojímavá a zamilovaná a těžce nesu, když někdo někoho ztratí, byť jen ve filmu.... důležité je, že to ve mě něco vyvolalo... není to nejlepší film, jaký jsem kdy viděla, ale ani nejhorší... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První dojem byl více než dobrý, s citovým vydíráním u filmů nikterak problém nemám, pokud to není až příliš samoúčelové. Noel je zajímavý film o lidech, které spojuje samota a smutek. Příběhy nebyly tak špatné, ale samotné vyvrcholení se mi zdálo krapet přehnané a především natahované. Takže nakonec si asi nebudu pamatovat smutnou Susan Sarandon a její dojemné vylíčení toho, proč nemá ráda Vánoce, ale spíš tu nekonečnou nudu, ve kterou se to obrátilo. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Vánoční film jako dělaný na vánoční večer, ale já si ho pustil netypicky v květnu, ale tak nějak jsem měl chuť na něco podobného ražení, ale tento film zase tak typičký vánoční film není a působil na mě spíš smutným dojmem, protože jde o hodně depresivní snímek, a ikdyž v něm nakonec vše dobře dopadne, tak mě svým způsobem dojmul a dostal a jsem ochoten mu dát plný počet. Jde sice o americkou kopii lásky nebeské a nemůže se jí rovnat ani v nejmenším, ale jak už jsem výše uvedl, prostě mě tento snímek dostal. Navíc je zde příjemná hudba a sympatiční a výborní herci v čele s krásnou Penélpe Cruz, jako vždy skvělou Susan Sarandon, drsně milým Paul Walker a jako vždy výborným Robin Williams, kterej mi vždycky sedl v těch vážnějších rolích než v těch komediích, což aspoň dokazuje, že to je skvělej herec ne jen jednoho typu filmů. Navíc nádherný New York s vánoční atmosférou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nejspíš spoiler. Proboha to byl zase slzavej potok. Tlak na city kam se podíváš, ale já na tuhle hru chtěla tentokrát přistoupit. Asi nejvíc se mi líbila linka Susan Sarandon (i když ta byla ve finále víc přitažená za vlasy než reinkarnovaná manželka). Neřekla bych, že je to vánoční film - ve smyslu s vánoční atmosférou... spíš taková srdceryvná dramata zasazená do tohoto období. Ale líbilo se mi to. (A kašlete na srovnávání s Láskou nebeskou.) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama