Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My jsme obrovští fandové "Lásky nebeské" a skákali jsme radostí, že připravují dvojku. Ale potom to přišlo... Přečetli jsme si řádek pod tím a zjistili jsme, že to bude patnáctiminutový kraťas :( Tak jsme to zkusili a ono to bylo super :) Je pravda, že ne až tak vtipné, ale udělalo nám velikou radost to, že se opět můžeme vžít do atmosféry, kterou nosí jenom GB. Tentokrát to sice nejsou anglické Vánoce, ale charitativní Red Nose Day. A to vůbec nevadí, protože tím pádem dostal film i určitou hodnotu, kterou zdědil po jedničce a doufáme, že i tento díl bude nesmrtelný. 75% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Plnotučné pokračování Love Actually by si asi přál každý, kdo tenhle k dokonalosti vybroušený diamant mezi romantickými komediemi viděl. Bohužel tenhle "kraťas" není úplně to pravé ořechové. Jasně, Bill Nighy a Hugh Grant excelují, jenže ten prostor je prostě příliš malý. A proč všechny roztomilé dětské hvězdy vypadají v dospělosti tak divně (Culkin, Osment a zde Sangster)? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská byla úkaz. Nesmírně funkční romance, ze které úplně čišelo nadšení, energie a fakt, že tvůrci měli zřejmě plnou hlavu nápadů, protože jednotlivé minipříběhy mohly být klidně o pár minut delší. Vrací se tak vyznání pomocí popsaných papírových kartónů už ne zklamaného kamaráda, vrací se vyšeptalý rocker, už víme, že ve 14 let starém skvostu portugalská služebná a anglický spisovatel nyní zvládají jazyk toho druhého.. jenže zmizela lehkost, zmizel vtip, přesný timing, atmosféra. Nejde o to, kolik postav z původního kusu chybí, ale o to, s čím ti ostatní přicházejí. Některé z linií nabízejí vyloženě jen tu nejjednodušší cestu (syn Liama Neesona), nijak nepřekvapí, nijak se nad nimi nepřemýšlelo. Přijde mi, že tým okolo Richarda Curtise prostě dostal zakázku, musel narychlo vymyslet, co bude jejím obsahem, a celé si to prostě nesedlo a nemělo čas dozrát. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson nezklamal, ze schodů tancující Hugh Grant a věčně coverový Bill Nighy taky ne, ale jako naprostá bomba mi přišel Colin Firth... Přesto, když jsem se uprostřed Grantovo proslovu koukal na to, kolik času zbývá, tak si říkám: "To je jako celý???" I když jsem rád, že jsem se dozvěděl, jak se to mohlo s hlavními postavami táhnout dál. A přiznejme si, že ve skutečným světě by se nic z toho takhle nestalo... Pro mě je to celkem fajn pokračování jediné romanťárny, kterou uznávám. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama