Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to už 13 let, co jsem tu byl naposledy. Líbí se ti vousy?" Lásku nebeskou mám rád a nenechám si ji znechutit ani červenými nosy a ani africkými mladíky prchajícími ze člunů za evropskými sociálními dávkami. Pro mě je důležité, že jsou všechny původně šťastné osoby ještě o něco šťastnější, premiér stále tančí, Billy stále coververzuje, Rufus balí dárky ještě pomaleji a Jamie už skoro dokonale rozumí portugalsky. Prostě jsem je zase rád viděl a jestli mi budou za dalších deset let zase nechat nějaký vzkaz, tak ho bez problému přijmu. ()

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skvelé, atmosféru to malo presne ako pôvodná verzia a to že tam boli rovnaké situácie, ale zasadené do súčasnosti s miernou obmenou bolo super. Hlavne časť s Billym a ten predavač boli vtipní. Škoda, že tam už nemohol byť Allan Rickman, bez neho to nebolo ono...za mňa plný počet *, aj ma to rozplakalo. Bolo to ako vidieť starých známych po rokoch. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím, že takový párminutový návrat by si zasloužil každý výborný film, místo toho, aby se neustále natáčely nějaké pokračování. Svůj účel Red Nose Day Actually splnil na dvě stě procent, zahřál u srdce při pohledu na "staré známé" postavy a bez zbytečných a zdlouhavých "cavyků" zase skončil ... Co víc si divák může přát ;) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama