Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (699)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. I'd Like To - Corinne Bailey Rae ,2. I'm Amazed - My Morning Jacket ,3. Don't You Want Me - Human League ,4. Supernatural Superserious - R.E.M. ,5. Madly - Tristan Prettyman ,6. This Must Be The Place - Talking Heads ,7. By Your Side - Black Crows ,8. I Must Be High - Wilco ,9. You Make It Real - James Morrison ,10. If I Never See Your Face Again - Maroon 5 ,11. Can't Hardly Wait - The Replacements ,12. Fruit Machine - Ting Tings ,13. Smile - Lilly Allen ,14. Somewhere Only We Know - Keane ,15. Love, Save The Empty - Erin McCarley ,16. Friday I'm In Love - Cure ,17. Last Goodbye - Scarlett Johansson , ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se koukat, opravdu nechtěl. Přítelkyně však byla docela nadšená a ta hromada hvězd mě přemluvila. Ještě bych měl zmínit, že romantické komedie jsou asi to poslední, na co se rád dívám (těsně před pohřby), protože kvalita je často hrozná. Až tak moc tě nežeru je však skvělá výjimka, která plejádou hvězd v pěkných rolích, které připomínají skutečný svět více, než v milionech dalších obdobných komedií. Krom toho je vtipně ukázána naivita i hloupost žen/mužů a celé té havěti:). Všichni zúčastnění jsou vynikající, své role si užívají a třeba Ginnifer Goodwin si svou naivitou diváka dokáže omotat (asi stejně jako Scarlett odhozením svého oblečení). Co tedy zbývá? Asi jedno velké děkuji za skoro 5* romantickou komedii, která mě velmi bavila a chvílemi dala vzpomenout na kyselost některých vztahů.Tohle určitě neurazí. PS: Justin Long má na to být hvězda:) PPS: jsem asi jediný muž, který by nahé Scarlett v bazénu odolal, až tak jí teda nežeru:) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazená vztahová koláž, místy slabší, jindy velmi silná, takže v průměru taková… průměrná. Byť lehce drnkající o příčku lehkého nadprůměru. Vítězem hvězdného obsazení je bezpochyby Ginnifer Goodwin jako okouzlující naivka Gigi zatímco Drew Barrymore byla spíš do počtu a v příběhu se moc neohřála. Mělo to skvělé entrée, příjemně to mísilo úsměvnou romantiku s hořkým dramatem, nikde to nebylo přeslazené natolik, aby to kazilo chuť, a vždy, když jsem začal mít pocit, že to slábne a začíná nudit, zachránila to nějaká podařená scéna, nebo nečekaný (byť očekávaný) zvrat, který zahustil drama nebo odlehčil romantickou nadsázkou. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pěkná (romantická komedie), ale moc kecá. Je fajn, že teorii mezilidských vztahů mají hrdinové nastudovanou dokonale, trochu jim ale uniká praxe. Jejich poznatky se dobře poslouchají, protože nejsou hloupé ani nepravdivé, ale když budu chtít poslouchat, pustím si rádio. Čím bych se ale připravil o pohled na tváře (a těla) známých a povětšinou i dobrých herců (a hereček). Délkou a množstvím postav připomíná film Lásku nebeskou, bohužel ničím dalším. U každé nové scény, protože jde v zásadě o sérii lehce provázaných dialogů na podobné téma, jsem si musel ujasnit, co k sobě dané postavy cítí a které další postavy znají. Možná na tom nakonec moc nezáleželo, ale chtěl jsem mít jasno, v čem mi zamilovanými živými bytostmi přehlcený scénář nepomáhal. Na rozdíl od jiných romantických komedií mne zde neschopnost „položit“ se do příběhu mrzela – hrdinové byli sympatičtí a minuty s nimi strávené příjemné. Až tak moc tě nežere svým vyzněním navíc není tak moderní romantickou komedií, jak zkouší předstírat (moderní technologie, ženy volající mužům): párují se výhradně heterosexuálové, být sám znamená být nešťastný a nevěra je v závěru potrestána. Takže 70% Zajímavé komentáře: imf, Madison, Mat21 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Limonáda s pár solidně načrtnutými životními pravdami, ale v odlehčeném duchu bez přiítlaku na pilu. Vzhledem k hereckému ansámblu, který je bez nadsázky pohádkový, docela promarněná šance natočit stylovou vztahovku ala Closer, potažmo černohumornou společenskou satiru ve stylu pozdních Allanovek. Tohle osciluje přesně mezitím. Výraznější rukopis ale budete hledat marně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony dolarů, součet těch celosvětových 178,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama