Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrý romantický film to sice je, ale žádný boom se nekoná. Nemyslím si, že nahnání hromady známých holywoodských tváří do jednoho filmu automaticky znamená famózní film. Tady je zřejmé, ze všechno má parametry pouze průměrného romantického filmu, kterých je všude milion. Chtělo to bez debat vtisknout tomuto filmu nějakou atmosféru a scénárista mohl být taky trochu méně konvenční. 55% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová, dobře obsazená romantická komedie, která se sice tak trošku marně snaží hrát na americkou Lásku nebeskou, leč mě se tohle líbilo přecejen o trošku více. Už jen proto, že jsem byl ušetřen bídného suchého anglického humoru. Naproti ostatním musím přiznat, že se mi naopak rozložení příběhu do více párů líbilo a nenutilo nudit se, jelikož si myslím, že takový příběh by se pro jediný pár moc nehodil. Navíc jsou ty páry tvořeny vesměs známými a sympatickými herci, což lépe vtáhne do situace. Abych to shrnul, určitě bych našel lepší romantické komedie, které si i rád pustím znova, He's Just Not That Into You však taky není úplně zlé a alespoň za jedno zhlédnutí stojí. PS : Scarlett :P ...60% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem vychytrale zaznamenal, že muži rádi vrážejí klíny do hlav důvěřivých žen a ženy často bezchybně dešifrují signály, které nikdo nevysílá. Životními moudry a s nadhledem odpozorovanými situacemi disponuje tento snímek v míře vrchovaté, ale nějak mi hlava nepobrala množství chlapů dávajících kontakty na svou maličkost ženám, které už nechtějí nikdy vidět. Buď jsem staromódně zabržděný nebo jsem ve své podstatě špatný lovec, ale to je jedno, protože až tak moc mě to moje nepochopení nežere. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

82% Nemůžu si pomoct, já se smál od začátku do konce, hlavně linie s Ginnifer Goodwin a její postava jsou dokonalé. Ona je hlavní hvězdou filmu, Scarlett Johansson je bohuzel stále stejně mizerná herečka bez talentu jako v předchozích filmech. Prislo mi ze ve scenari je docela hodne veci ze zivota. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak trochu americká variace na Lásku nebeskou, plná vztahů a hereckých hvězd. Bohužel vztahů je zde až moc, takže některé zajímavé dostanou málo prostoru a naopak. Navíc Ken Kwapis je docela rutinér a natočil to celkem nudně, takže mě to věčný povídání chvilkama už přestávalo bavit. Zvlášť, když to má přes 2 hodiny je to místy opravdu roztahané. Ale obsazení to táhne dopředu, všichni hrajou velmi dobře a už jenom kvůli přítomnosti těchto hvězd se na to vyplatí kouknout. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama