Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pan Graham Bell by se velmi podivoval nad tím, jakého "nepostradatelného" užitku jednoho dne jeho vynález jménem telefon dosáhne. Přemýšlím nad tím, že pokud by dámy z toho filmu neměly po ruce tento přístroj, nejspíše by dostávaly v zástupech hysterické záchvaty:) A taktéž uvažuji nad tím, co by ze samotného příběhu zbylo, pokud bych si odmyslela všechny scény, v nichž figurují velmi "podnětné" hovory na téma jako "telefon", "e-mail", "SMS", "nevolal mi, mám mu zavolat, zavolá mi?" Nejspíše by toho moc nezbylo, protože těmto pasážím je věnována podstatná část filmu. To, co v tomto příběhu ženské postavy nejvíce tolik "žralo", byly ony samotné telefony. Film je nehorázně žensky užvaněný, komediálně americký a jednoduchý. Prezentuje problémovost vztahů v úsměvném balení. Nejde zde o žádný hluboký příběh s propracovanými charaktery, které prožívají těžko vyjádřitelné a silné pocity, nýbrž právě naopak. Zde jde o sexuální přitažlivost, "obyčejné" srovnávání muži versus ženy a celkově je film věnován jakoby těm obyčejným a průměrným vztahům. Tento styl mi není příliš blízký, ale přece jen jde o americkou romantickou komedii, ne o syrové drama, takže čekat od toho nějakou hloubku je nesmysl, že:) Každopádně i přes to, jak "jednoduše" na mě vše zapůsobilo, tak ukecanost mi nebyla vůbec protivná, charaktery mi byly sympatické a celkově má film velkou jiskru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ta ho teda tak moc nežrala, jen co je pravda. Já jsem 3/4 filmu taky moc nežral, ale ten konec mě dostal. Skončilo to klasicky, hezky, a mně to hodnocení zlepšilo. Když už na romanťák koukám, tak se těším, že to hezky dopadne a tady to líp dopadnout opravdu nemohlo. Prostě klasika, která nezestárna. Tady taky s celou řadou velkých hereckých jmen, které si Hollywood objednává jako na stříbrném podnose. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Docela fajn vztahový proplenec, ale nic originálního ani nijak objevného či dokonce pravdivého, jak se to chvílemi snaží tvářit, tu nevidím. Poněkud zbytečně působí poměrně velké množství dějových linií, z nichž zákonitě jsou některé méně zajímavé než jiné, a také stopáž je vzhledem k námětu na hranici snesitelnosti. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Limonáda s pár solidně načrtnutými životními pravdami, ale v odlehčeném duchu bez přiítlaku na pilu. Vzhledem k hereckému ansámblu, který je bez nadsázky pohádkový, docela promarněná šance natočit stylovou vztahovku ala Closer, potažmo černohumornou společenskou satiru ve stylu pozdních Allanovek. Tohle osciluje přesně mezitím. Výraznější rukopis ale budete hledat marně. ()

Je.n.n.y 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chlápka, kterej měl v práci hlasovou schránku, tak jsem mu volala domů. No a on mi potom poslal e-mail na BlackBerry, tak jsem mu poslala textovku na mobil a on mi odpověděl na mou domácí mailovou adresu, a pak se to vymklo z ruky. A mně se stýská po čase, kdys měla jedno telefonní číslo a jeden jedinej záznamník a ten záznamník měl jednu mini kazetu a na té mini kazetě buď byl vzkaz od nějakýho chlápka nebo nebyl. Teď musíš lítat a kontrolovat nejrůznější portály, abys byla odmítnuta 7 různýma technologiema...Vyčerpává mě to. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama