Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Silvestr a přichází loučení s rokem 1981. Sledujte na vytipovaných lidech s komediálním talentem, jak oni chtějí strávit dobrodružství posledního dne v roce, na tu dobu v nejdivočejší části New York City - East Village. Najdou malíř, dvě „pipky” z Long Islandu, sexy barman, vyzáblej džezzmen, taxikář co má strašný kecy, roztomilé nemehlo a vůbec celá parta milých lidí, kteří mají mnohdy k sobě blíže, než je zapotřebí, někoho koho budou smět políbit a obejmout o půlnoci? Odpověď se dostaví až za ranního rozbřesku Nového roku. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (55)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost zajímavý film. Nevím čím si mě získal ale docela mě okouzlil. Byl něčím jiný než ostatní filmy které vídáme v kinech nebo televizích. Ben a Casey byli ve filmu sví a zajímaví, to mě bavilo. Příběh byl tak trochu ulítlí tak se člověk zasmál. Courtney Love mi celý příjemný pocit z filmu rušila, ale jinak mě takto snímek vyhovoval. ()

Martens(z) 

všechny recenze uživatele

Kdo neprožil mládí pachtěním se po nicneříkajících večírcích, klubech a diskotékách plných nejrůznějších individuí a zoufalců nepochopí. A nemusí to být nutně East Side Village. Moře chlastu, snaha zaujmout za každou cenu někoho obstojně vyhlížejícího (s pokročilou hodinou a vzrůstajícím počtem promile v krvi klidně kohokoli kdo nezvrací a alespoň trochu artikuluje) a cigarety. Hodně cigaret! Za příjemné herecké výkony, výroky a zábavný flashback do mládí s lehce nakyslou příchutí 4 hvězdičky. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Co mě na filmu nejvíc zaujalo je ten název, jelikož stále marně přemýšlím, proč se to jmenuje 200 cigaret :) Film je natřískaný skvělými herci a Courtney Love mi sem skvěle sedla :) Kdo byl pro mě ale absolutně nejlepší byla postava Monicy, která skvěle šílela, že na její silvestrovský večírek v její přítomnosti téměř nikdo nepřišel a ona se nervovala stále víc a víc :D Debata o sexu, dále o vztazích, různé styly života, hysterická blondýnka, skvělý taxikář a výborný závěrečný výčet, jak to celé nakonec skončilo - perličky na konec :) Je to fajn, ale nic extra :) ()

src 

všechny recenze uživatele

Film klasickeho strihu: nekolik mladych lidi smeruje na predem urcene misto (v nasem pripade na silvestrovske "mejdlo"), pricemz se predtim jejich osudy ruzne protinaji a komplikuji (kvuli lasce, jak jinak), aby se vse na konci vyresilo. Obehrane schema by nebylo na skodu, kdyby postavy s vetsim prostorem nebyly extremne hystericke a nesnesitelne (Rudd, Love), urvane a pitome (Hudson) ci nablble (zbytek) a postavy s mensim prostorem nebyly uplne neviditelne (Garofalo, Diaz). Obsazeni skvele, provedeni spatne. ()

missteeque 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dělal společnost o Silvestrovském osamělém večeru roku 2003 a já ho zbožňuju a viděla jsem ho několikrát. Scény jsou vtipné a herci božští, hlavně Paul Rudd jako tragéd roku a Cassey Affleck jako pankáč, hledající lásku. Celým filmem provází jedna postava v podobě vyhuleného taxikáře v podání Davea Chappelleho. A nezapomenutelná hláška Courtney Love, která by si dala ještě nějaký čuráky... buráky :) chvíli jsem jí podezřívala, že je doopravdy sjetá a možná že taky jo !! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama