Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Začnu netradičně, britové mě vyloženě dlouho dobu iritují s hororovými komediemi, protože většinou nejsou vtipné ani hororové. Doghouse jim výrazně vylepšil pošramocenou pověst, protože je vtipný, atmosféra chvilkami opravdu chvilkami není k zahození a těch 86 minut uteče jako voda. Masky nepůsobily moc hororově, ale byli povedené a nebyl bych to já, kdybych něco nevypích, takže fáze číslo 1 byla zbytečná, protože fáze 2 už měla kule a pro hlavní hrdiny byla konfrontace s krvelačnýma pizdama o mnoho težší. Taky musím pochválit nepředvídatelnost úmrtí, jak jsem již psal, vyhnout se fázi 1, mohlo to být za čtyři hvězdy. 6/10* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ženy na dálkové ovládání... Za normálních okolností sen mnoha mužů, za těchto okolností jejich největší noční můra. Skvělá hororová komedie, která mi stylem, humorem i Dannym Dyerem v jedné z rolí připoměla neméně podařenou Izolaci. Zombice byly nadmíru zábavné a v mnoha případech i originální, u mě osobně nejvíce vedou kadeřnice s párem nůžek, tunová dáma zbožňující prsty a disjokeyka nemající koně, ale zato držící mrštný bičík. A závěrečná scéna s opraveným ovladačem mě naprosto dostala, nehledě na scénu "Fáze 2", kdy si tvůrci asi řekli, než se začne divák nudit, necháme je ještě víc zmutovat. Lovely! Moje nově objevená zombie srdcovka. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Vytáhnout kámoše z depresí spojených s rozvodem je povinnost každého správného pivního parťáka. A tak se partička známích vydává do zapadlé vesnice s jasním cílem. Prochlastat se k podlaze a uplácat si polštář z vlastních zvratků. Bohužel armáda zase dělala jakési zakázané testy a zapadlá díra, kam naši hrdinové míří je plná kozatých zombic....Co já NATO? Poměrně vtipná zombie komedie s fajnovými (jeden loser větší než druhej) hrdiny, povedenými hláškami a občasnými brutálními záběry. Doghause splnil to co jsem od něj požadoval, tedy nenáročnou zábavu. Podobný film: Izolace. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama