Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (1 722)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23,6miliónaTržby USA $75,590,286Tržby Celosvetovo $102,791,207Tržby za predaj DVD v USA $31,692,388 //počet predaných kusov 1,996,354║ Fajn oddychovka z celkom zaujímavým obsadeným, réžia nie najhoršia, spomalovačky, triky, masky, uspokojili ale nejak ma to na viac než na klasický priemer neohúrilo, ale aj tak spokojný. /60%/ ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další z naprosto ulítlých zombie komedií, které se poslední dobou začali množit jak na běžícím pásu. No a jak popsat příběh ? -- Woody hledá buchtičky, Murray se líčí jako zombie. Van Hallen je zombie a běhá po Hollywoodu, no a na konec Emma a její sestra jedou do zábavního parku na houpačky v Hammeru, kterej našli plnej zbraní. Gagy a herecké obsazení, a kurz přežití v Zombielandu jsou dobré, ovšem co mě trošku vadilo byl nesmyslný nápad jed do lunaparku se pohoupat a povozit, když všude běhaj zombíci. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Zombieland si len tak niekde začne a skončí. Chýba mu pevnejšia kostra. Ale postavy sú sympatické a pracuje s nimi, rovnako ako sa hrajká s efektnými spomalovačkami. Príjemná oddychovka, ale Zack Snyder bol odvážnejší a ostrejší. Čo sa v zombie subžánri vypláca. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

První část je přesně ta syrová a krvavá flákota, po které jsem toužil – parodicky si vyhrává s estetikou teenagerovských hororů i komedií, pepří jednu hlášku za druhou a graduje famózním cameem Billa Murrayho, které je z řádu těch předem kultovních. Bohužel pak naprosto zgrajzne jakákoli invence a Zombieland začne divně posmrkávat, kecat z cesty a tuctovým finále už se ze ztráty tempa nevykroutí. Najednou to, co před tím bylo parodováno, tvoří součást filmu – a je tu křeč a nevěrohodnost. Taky je tu odulý redneck Harrelson, který zachraňuje loď před úplným najetím na mělčinu. Dílčími prvky Zombieland patří ke skvělým zástupcům hororové komedie, škoda, že se to Fleischerovi a spol. nepodařilo propojit ve smyslupný celek. Vlastně škoda, že to vůbec zkoušeli. Protože za ten rodinný závěr by zasloužili bendžem po kedlubně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava s nadhledem. Ať se dívám, jak chci, Zombieland mě příjemně potěšil a představil Rubena Fleischera jako příjemného hračičku, co umí najít správný poměr akce, krve a netrapného humoru. Samozřejmě tomu hodně pomohl Woody Harrelson a další (Jesse mi přijde jako náhrada za Antona Yelchina vizuálně a Emmě Stone to moc sluší), včetně Billa Murrayeho... jeho účast je totiž naprosto skvělá a překvapivě decentní a současně nechutně zábavná. Velmi mě potěšilo efektní použití (i úvodních) titulků s pravidly v obraze a celkový post-apo nádech s dostatkem humoru. Doufám, že se na podobnou jízdu brzy zase vydám...a znovu bude stopáž přesně akorát:) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

  • Columbus (Jesse Eisenberg) hraje jednu z nejpopulárnějších MMORPG her "World of Warcraft". (Pepy)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama