Reklama

Reklama

Nekonečný víkend

  • Austrálie Long Weekend (více)

Peter s Carlou jsou manželé, kterým to už vůbec neklape. Peter vymyslí, že pojedou na víkend kempovat, přestože by Carla raději letěla na dovolenou do hotelu v Thajsku. Po cestě je slabý signál a Peter se nemůže dovolat svému kamarádovi, který má jet na odlehlou pláž s nimi. Kvůli slabému signálu přestane fungovat i navigace, Peter jede zkratkou, ale na pláž nedorazí, a tak spolu s Carlou přespí v autě. Další den si na místě rozloží stan a utáboří se. Carla se tu nudí, nelíbí se jí tu a chce jet domů. Peter si to užívá, plave ve vodě, surfuje a zastřílí si. Carla zahlédla ve vodě plavat něco velkého a dostala strach, a tak to Peter zastřelil. Manželé neuctívají přírodu – hází odpadky na zem i do moře, jezdí autem přírodou, Petr střílí po zvířatech a poseká živý strom. Zkazí se jim kuře, které chtěli sníst, a pak Petera napadne orlice, zřejmě kvůli vejci, které spadlo ze stromu, a Carla ho rozbije o strom. Vedle Carly proletí šíp a na pláži se objeví mrtvý dugong a zdá se, že se posouvá dopředu. Peter chce další den před odjezdem zkontrolovat, jestli není někde poblíž jeho kamarád, a chce jet na místo, kde viděl jiný vůz. Peter na místě objeví vůz ve vodě s mrtvou dívkou, mrtvou ženu ve stanu a muže oběšeného na stromě. Jedou zpátky sbalit si věci a chtějí odjet, ale nemohou najít svého psa. Peter s Carlou se hádají, a dokonce se poperou. Když jde Peter pejska najít, Carla mu ujede. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrný film čekal jsem rozhodně víc ústřední dvojice herců je opravdu příšerná a nesympatická tak že jim přejete smrt hned po prvních minutách a na ději Vám pak už nesejde. Navíc postava toho manžela je tak idiotsky zahraná jako kdyby to hrál nějaký retard. 1 Hvězda je za toho psa (Nejlepší postava v celém filmu :-) ) a 1 za děj původní verzi jsem neviděl. Jde vidět e Jamie Blanks se od dob aspoň koukatelné Valentine táhne k úplným sračkám škoda ho. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Divnej film s divnýma věcma a divným místem elegantní pro divnej film.Myslím si, že tento film je taková jedna velká záhada.Pro mě to však ani jako horor vůbec nebyl, spíš to pro mě byl takovej hodně mysteriozní thriller.Který obsahuje silné stopy nudy.No vlastně celou zhruba tři čtvrtě hodinu to bylo drama s docela pěknými prvky romantiky a když se na to konečně dalo docela koukat, tak už jsem jen čekal jak to celé dopadne.A dopadne to tak, že se na to budete muset kouknout, protože já vám to tady říkat nebudu pěkně se na to koukněte i když vám to za to nestojí, klidně si to přetočte asi tak na 45 minutu kdy se na to dá koukat, jinak jen ztráta času.29% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Slušné psycho, kterému k dokonalosti něco chybí (dialogy působí někdy uměle a kamera někdy působí jako z televizního filmu, obzvlášť když je v autě), ale jinak si mě to získalo hned na začátku a už nepustilo. Ono už od začátku to má zvláštní atmosféru a ta se v průběhu filmu jen a jen stupňuje, dokonce je tu i několik funkčních lekaček (!) a nejmíň dvě se odehrají za jasného dne (!!!!!), taky tu je několik psycho scén (třeba ta mrtvá potvora podobná kapustňákovi nebo ten běh lesem) a celkově ten film prostě fungoval tak, jak měl, je tam mnoho záhad, líbilo se mi to. Jak jsem psal výše, k dokonalosti něco chybí, ale i tak se jedná o dost slušný horor. 4* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Není dobré nasrat matku přírodu. Teror přichází po zvolna, aby nakonec všechno dovršil. Blansk(už mi chybý zkouknout jen jeden film, který ale bohužel neseženu:-(((Silent number, a ani nemá daleko od toho že si ho dám do topky, stačí už jen málo:-))už párkrát dokázal že umí, Long weekend nabízí nádhernou přírodu, ale nádhernou jen na pohled. I když remaky nemám moc v lásce tak tohle patří k tomu lepšímu co svět Hollowoodu vyplavil, a přitom to na mě vyprsklo naprosto nepřipraveně(žeby žádná reklama?) Film stojí na dvou hercích kteří naprosto zvládají co mají. Oba dva jsou děsně nepříjemný že jim přejete smrt, ale prostě to zhrály dokonale, Caviezela jsem v takové podobě ještě neviděl,a byl naprosto přirozený. Paráda. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo? To bych vážne rád věděl. Potenciál to mělo docela velkej, krásná příroda, mysteriózní události, ale vyšumělo to tak nějak na prázdno. Rozhodně nesdílím nadšení některých zde přítomných. Furt jsem čekal, co z toho vyleze a najednou konec. Divný. Ale neříkám, že to bylo úplně špatný, některé momenty bylo moc povedený. Ale v celkovým pohledu prostě nemůžu hodnotit výš. 45% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru 9. října 2008 na Mezinárodním filmovém festivalu Sitges Fantastic. (Terva)
  • Eggleston Hotel, který se ve filmu objevuje, je pojmenován podle Colina Egglestona, režiséra původního snímku z roku 1978. (Terva)

Reklama

Reklama