Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Klasický Luketic, tj. sterilní vizuál, strohá akce a strnulý vyprávěcí rytmus. Ale... Kutcher s bouchačkou je fajn, Heigl střídá jeden "trademark" za druhým a scénář občas překvapí hláškou nebo bizarností. Prostě typická komedie, kterých Hollywood produkuje desítky ročně... v tomhle případě však s příbalem citu k historii kinematografie, což mi přišlo přinejmenším milé. A Catherine O'Hara je... to se musí vidět. 5+/10 ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná romance bez jediného nápadu a odfláklou režií. Ashton Kutcher je jako profesionální zabiják vyloženě k smíchu, Katherine Heigl je poprvé otravná a dohromady jim to logicky vůbec nefunguje. Akce je navíc mizerná a vy si budete přát, aby tu hlavní dvojici už konečně někdo zastřelil. Aspoň, že ten Tom Selleck byl překvapivě hodně příjemný. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Macy Gray - Beauty In The World (3:51) ,2. Salvador Santana - Under The Sun (3:37) ,3. Nikki & Rich - Cat and Mouse (3:08) ,4. The Faces - Ooh La La (3:30) ,5. Bitter:Sweet - A Moment (4:20) ,6. Rox - I Don't Believe (2:37) ,7. Vanessa Contenay-Quinones - Bon Bon Bon (3:30) ,8. Menahan Street Band - Montego Sunset (3:17) ,9. Rolfe Kent - Scuba Sneak and Shopping (1:39) ,10. Rolfe Kent - I'm Gonna Kill Him (1:17) ,11. Rolfe Kent - Even The UPS Guy (1:44) ,12. Rolfe Kent - Arriving In Nice (2:38) ,13. Rolfe Kent - Falling In Bed (1:15) ,14. Rolfe Kent - Elevator Attraction (1:47) ,15. Rolfe Kent - New Home Office (1:00) ,16. Rolfe Kent - Killers Suite (3:44), ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že autoři vyvěštily z koule velké teploty panujicí v naší republice a dali vzniku této odlehčené, lacině vypadajicí nevýrazné letní akční komedii s hodně slaboučkým příběhem, kterou v kině přebije i chuť popkornu. Scénář se snaží být vtipný, účiněji však zaboduje jen u filmových nováčků, kterým v tomto parnu s třetinkovou colou a kýblem popkornu přijde zaručeně vhod. Jakmile však popkorn a cola dojde, i nováček si uvědomí že tu něco chybí a zjišťuje, že spíše než film ho bavil ten relax s občerstvením. Ano, přesně takto bezmocný je tento snímek. Obsazení Ashtona Kutchera do role nájemného zabijáka působí velice nepřirozeně a do páru s Katherine Heigl se nehodí. Film nevtáhne do primitivního a umělého děje a popravdě jediné pozitivum vidím v tom, že se dá bez utrpení dokoukat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama