Reklama

Reklama

Umlčeni

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Začátek filmu velice dobrý. Atmosféra deště, dálnice, benzínové pumpy a hádku v autě o tom, jak je chlap neschopnej, že nemá pořádnou práci a jen ten svůj sen o tom, že jednou něco dokáže,  v tomto případě, že napíše knížku známe my chlapi asi každý.

Nebudu se moc rozepisovat, ale po zajímavém začátku tu máme vcelku dobrý střed filmu, kdy sympatický hlavní hrdina pronásleduje záporáka. Scéna se SECURITI úplně zbytečná! Líbila se mi reakce hlavního hrdiny, kdy si přečte SMS a dozví se, že ho přítelkyně podvádí, tak se z toho pozvrací. Nervy, to dělají nervy. Takže to je super. V tuhle dobu se film pohybuje nějak mezi 3-4* a pak záleží jen na režisérovi, kam snímek posune. Buď do bahna a hnoje nebo do skvělého zážitku. Zde to bohužel bylo už jen horší. Ten konec vůbec nenadchne. Kapucín chodí zmateně a jeho smrt je jen fraška. Škoda. Potenciál to mělo, ale režisér to nezvládnul ukočírovat. Dávám 3*

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Priemerné dielo. Atmosféra bola budovaná dobre. Trhaná kamera a vela nelogičností vo filme (hlavne scenaristických, menej v chovaní postáv, čo je typické pre britský film) však zrážajú obstojné spracovanie, takže slabé 3*. Moje hodnotenie: 53%

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Celkem vydařené dílko; nejvíc jsme si s kámošem užili ten konec-pořád jsme čekali, jak toho kapucína Zakes dostane a když se stalo, tak jsme se půl hodiny váleli smíchy, protože to teda byla kaprovina:)

Reklama

Reklama