Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

fcreading 

všechny recenze uživatele

F R I G H T ! ! ! Po osviežujúcom začiatku nám tvorcovia tohoto krátkometrážneho filmu, ukázali jednú krásnu, priam infarktovú scénku, pri ktorej som sa vyľakal neúrekom. Ale musím priznať, že úvod sa tak trošku naťahuje a už nám ostane iba tá jediná minúta, kde už je vidieť hororovú atmosféru. Škoda, keby nebolo tých 3 minút nudy, išiel by som s hodnotením vyššie, takto len na 40 percent. ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek ukazuje jak by se měli točit horory. Brilantně vybudovaná děsivá atmosféra. I když divák očekává nějaký ten jumpscare, tak si myslím že se většina lekne. 9/10 - o bod méně nýbrž jsem čekal něco trochu děsivějšího na konci. Nicméně i tak doporučuji fanouškům hororů. PS: Pořád se divím jak mne mohlo něco tak "jednoduchého" vyděsit. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

This is PRETTY CREEPY! Spousta uživatelů zdůrazňuje konec tohoto kratičkého snímku. A já se k nim směle přidávám, protože pokud již od začátku budete sedět jako přikováni, bude Vám zběsile tlouct srdce a budete mít strach, co přijde, a odkud, závěr vás totálně odrovná. Již od začátku maximálně atmosférické. Minimalistická hrůza a strach se postupně nenápadně vkrádají do snímku a vše je mistrovsky "rozehráváno" na prostoru jedné místnosti a jednoho protagonisty. Jeden z nejlepších hororových kraťasů, jaké jsem kdy zhlédla. Jste si jisti, že za Vámi, tam kdesi v šeru a tichu, nic není...? ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

Film, kde pointa príde na konci a všetko, čo tomu predchádza, je len vyplnením priestoru. Je to však nevyhnutné, pretože atmosféru filmu budovať nejako treba. Názov filmu veľa napovedá a v podstate len očakávame, ako sa to na konci vlastne stane. A presne to, čo sa očakáva, sa aj stane... I keď predsa len trochu inak. (Trochu mi to pripomenulo Drew Barrymore a kultovú scénu s telefónom z filmu Scream.) 04.08.2010 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama