Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

První setkání s McCarthym a musím říct, že tak brutální vystavění atmosféry během 4 minut jsem snad viděl poprvé! Dlouho jsem neměl, takovou husinu. Škoda jen toho závěru. Každopádně Damian je jistě nejlepší tvůrce krátkometráže a bez diskuze jeden z největších talentů. Uvidíme, co přinese v budoucnu, ale už teď se těším! __90%__ ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Přišla jsem na nový způsob, jak se na noční směně u počítače udržet vzhůru. Sice souhlasím, mohlo "to" být strašidelnější, ale mám dojem, že o to ani nešlo. Šlo o leknutí, jaké je někdy schopné způsobit třeba koště v šeru, nebo stín věšáku na oblečení - a v kombinaci se správným naladěním, mu to přivodilo smrt. ()

Reklama

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Já jsem tuze naivní děvčátko, je te se mnou tak moc zlý, že jsem jeden čas dokonce věřila, že když si koupím Guttalax, tak mi opravdu bude večer chutnat a ráno pomáhat. Takže ve chvíli, kdy mi někdo řekne: „Pusť si film Nakonec zemře, ale až budeš sama a po tmě,“ tak to provedu přesně dle daných instrukcí. Tím chci říct, že jsem včera z leknutí asi prodělala infarkt myokardu a to byl ještě můj nejmenší problém. Nicméně už jsem po sobě uklidila, vyprala a dneska si můžu dát další nálož od Damiana McCarthyho. ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu dostalo ... nejdřív výborně navozenou znepokojující atmosférou a pak ... no, jen koukněte sami. Ale jsem rád, že jsem si to stihl pustit dřív, než jsem se začetl do zdejších komentářů, pak by můj zážitek asi nebyl tak intenzivní. Čím míň o tom člověk před shlédnutím ví, tím líp. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama