Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Recenze (18)

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Nemám rád série Scooby Doo, kde není celá parta. A ještě víc mi tam chybí záhada, rozluštění a dopadení padoucha v každém díle. Největší nuda ze všech Scooby Doo. Za mne naprosto zbytečný seriál. Výtvarně je také slabší. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelná grafika, která je nehorázně hrozná, příběhy neskutečně nudné a nevtipné a trapný záporák. Děs běs. Tohle není Scooby, nedá se na to dívat. 1* pro Scoobyho z milosti. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

osobně se mi nová grafika líbí. S původnim scoobym to sice nemá absolutně nic společného ale je to v pohodě koukatelný. Pro ty co neviděli je to taková scooby verze Phinease a Ferba.... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vidím, že Jeff Allen a jeho tím majú zmysel pre uletenosť, ale nemuseli si ho takto vybúriť na Scoobym. Tento seriál je totiž totálnym antikonceptom Scoobyho príbehov ako takých a treba dodať, že otravnejšie príbehy som asi nevidel. Už samotná dejová linka s nezvestným miliardárskym strýkom a s jediným zloduchom v tejto sérii Dr. Phibesom (mimochodom celkom vtipno tupým záporákom) je zbytočný a nezaujímavý. Najväčším mínusom sú ale katastrofálne animácie, nič viac k tomu nemám čo dodať. 25 % ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Tohle že má nižší hodnocení než scoobyhovadiny z 80. let? Je pravda, že "nanotechnologie" je dost absurdní nápad, ale to je v tomhle seriálu skoro všechno. A právě proto je tak vtipný. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Vůbec nejsem fanoušek série rádoby Scoobyho, ale toto je nejhorší série, co mohla vzniknout a taky že vznikla. ()

janececek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem vyloženě "žral" Scoobyho, i teď ho mám moc rád, jelikož mě vždycky dokázal pobavit a něčím novým potěšit .. Ale tento nový seriál je pro mě jedno veliké zklamání a to ze spousta důvodů: kvalitu seriálu podstatně snižuje příšerná grafika, hloupá znělka, ujetý děj a celkově mě mrzí neúčast zbývajících tří členů, která tvoří celou partu Záhad s.r.o. .. jinými slovy ..(bohužel) odpad .. 5% ()

smutnySermir 

všechny recenze uživatele

Jelikoz se ted na Scooby Doo divam s dcerou, tak muzu srovnavat, a tohle mi prijde suverenne nejlepsi - dceri jeste nejsou 4 roky a ty vtipy (ktery jsou mezi nama dost absurdni) docela slusne chape - rikala, ze to ma nejradsi ze vsech Scooby verzi. Vpodstate to potvrzuje pomerne zrejmou vec, a to, ze Scooby a Shaggy jsou superhrdinove. ()

Reklama

Reklama