Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NENÍ VÁŠ DŮM!“ ,,TEĎ UŽ ANO!“..... /// Když se na rozjetou párty nakýbluje trojice ozbrojenejch týpků, dá se čekat, že se zábava posune jiným směrem. RODINA BY MĚLA DRŽET POHROMADĚ! Maminka je naštěstí už na cestě! Hodně sympatický obsazení (včetně upírky Jessicy) a zajímavě se rozjíždějící psychoválka – rukojmí vs. únosci (nečekejte žádnej Helsinskej syndrom!). Jednání pod tlakem sebou přináší hodně chyb. Bohužel i dementního chování. Takže, abych to neprodlužoval: dobrej pokus, ale z party rukojmích se postupně stává parta kreténů, která si zaslouží JEDINÉ! Emoce? JASNĚ vy americká bando dementů! (Taky ta délka!) Happy MOTHER‘S DAY potěší násilím, ale logicky…. bych šel radši do Posledního domu nalevo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i od fotky může vzplanout žena. 2.) Nevím kolik krve musí vytéct z hajzla, než se udusí fólií. 3.) Jsme parta přátel (že jsme dementi ještě nevíme). 4.) Mám 4 děti a jsem neplodná. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu opět s klidem říci, že jsem viděl parádní brutální exploitation. To napětí absolutně zbouralo všechny mé výtky ohledně chování postav. Ty výtky směřují především ke druhé polovině filmu, kde už to chování bylo opravdu za hranicí reálného pudu sebezáchovy. Ke všemu, jak už bývá zvykem, až na jednu výjimku, byly oběti opět neschopní dorazit mučitele. Já nevím, ale kdyby mně někdo mučil, zabíjel kamarády a ohrožoval můj život, tak ho přece ve vhodnou chvíli nepraštím jenom jednou, ale mlátím ho dokud by mi síly stačily, až by byl rozsekanej totálně na maděru. Samozřejmě tady to opět odflákly, aby mohl teror a děj dál pokračovat. Bohužel konec se povedl jen na půl: na jednu stranu nabídnul vynikající zvrat, na druhou stranu už to bylo dost zcestný a přehnaný. Nicméně nadprůměrná hororová a exploitová podívaná, takže šup s ní do mých TOPek. 80% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi sugestivní horor/thriller, ve kterém sice neteče krev proudem, není zde ani přemíra nějakých nechuťáren, vlastně se v něm ani moc nemluví sprostě, přesto anebo právě proto působí velmi osvěžujícím dojmem. Film, kterej hraje hlavně na tu psychologickou stránku věci, což se mu, i díky skvělému obsazení (s vynikající Rebeccou De Mornay v čele) a trefně vybrané hudbě daří na jedničku. V každém z nás se skrývá kousek vraha... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohromné překvapení. Asi nejlepší film, který jsem letos viděl a s tím jsem při stahování rozhodně nepočítal. Tento film zaujme hlavní tím, že je ->> zábavný <<- a absolutně všechny scény v něm mají koule, mají šťávu a mají smysl. Žádná nudná nastavovaná vata, žádné ředění chlastu vodou, žádná mouka v uzenině. Tohle je prostě opravdový žánrový film, který se povedl! Celých 112 minut se něco děje a když už si scénáristé nevěděli rady, přidali do mlýnku morální apely a dilemata, nebo si pomohli drsnými odbočkami, které do děje nijak nezasahují, ale přikrášlují ho (lady minisukně a jejich nožíková party u bankomatu). Právě tyto "doplňky" skvěle ladí s celým filmem i když jsou v podstatě nesmyslné. Tento film je jednoduše tak prostý a přímočarý, až je dokonalý a přesně tohodle by se měli tvůrci držet, protože právě o tomhle filmy jsou a měly by být! 90% ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Na prvním místě se patří napsat, že tohle vážně není horor. Ve zkratce je to jen nechutně násilný film, který se pochopitelně změní ve vyvražďovačku té nejpodřadnější kategorie. Teď k meritu věci. Co si o sobě ten člověk, který to napsal a zrežíroval, myslí?! Ten děj byl nemožný, postavy tak hloupé, že musí i dítěti dojít, že je to za daných okolností absurdní chování. Nesmírně mě to uráželo. PS: Je to nechutný film a když si představím, že na tomhle násilí paraziti vydělávají peníze, je mi zle. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno