Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Ross z Přátel jako režisér??No nevedl si vůbec špatně, ale byly to spíše skvělé herecké výkony Cliva Owena a Liany Liberto, co přidalo filmu na hodnotě. Pokud čekáte mrazivý a napínavý thriller, kterým se film prezentuje v traileru, budete nejspíš zklamání, protože se jedná o ukázkové psycologické drama. 85% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Trailer lákal diváka na niečo mrazivé, ale v celkovom dôsledku je to "iba" psychologická dráma postavená na výborných hereckých výkonoch a dialógoch týkajúcich sa jednej a tej istej ústrednej témy. Práve preto môže dôjsť pri očakávaniach akého si thrilleru možno až k pocitom nudy, resp. k sklamaniu, pretože napätie, ktoré sa na začiatku pekne kryštalizuje postupom času mäkne a ostáva už len psychologický pohľad na jednotlivé charaktery a ich spôsoby akými sa vyrovnávajú so vzniknutou situáciou. Takže odporúčam vypustiť predstavu thrilleru pred pozeraním tohoto snímku z hlavy a človek si tak odnesie príjemný herecký zážitok s určitým odkazom a hĺbkou. Ja som očakával niečo trošku iné a tým sú aj moje konečné dojmy ovplyvnené, celkový pocit je ale dobrý. [3 a pol *] ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Sopľanda sopľavá, ktorej puberta prebije mozog a tak sa nechá dobrovoľne a s radosťou znásilniť nejakým úchylom, nakoniec je to ich koníček aj práca a tak robia svoju robotu precízne, ale keď slečinka zistí po čase aká je sprostá sadne naňu depka, ktorá sa ju znaží poslať na onen svet. Aha a taťuldo mláti mierumilovných občanov a plače schúlený v kresle, aby na miesto toho vytrieskal dcéru po riti a zatvoril ju za trest do izby na mesiac, len o polievka ani posný rohlik by som jej nedal, lebo aj s tým by sa mohla dobrovoľne znásilniť. A ešte k úchylom, ktorých je ťažko exemplárne trestať, lebo tí špičkoví sú medzi politikmi, finančníkmi, polišmi a v neposlednom rade medzi farármi. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak po shlídnutí tohodle filmu musim říct, že mě ale vůbec ničím nezaujal. Z traileru jsem na první dojem čekala hodně moc, ale sliboval toho hodně a ve filmu jsem se toho nedočkala, takže jsem měla zas přehnaný očekávání jako vždy. O hereckých výkonech radši nebudu ani mluvit, hlavní herečka mi do role ale vůbec neseděla a víc radši psát nebudu. Takže jedno velký zklamání. Ani mě nepřekvapuje, že skoro všichni dávaj 100% a já jen 60% ( a to jsem původně chtěla dát ještě míň). No jak je vidět, tak se fakt neshoduju s většinou. To už se mi potvrdilo u hodně filmů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

První láska a první pořádný průšvih.. Bavilo, uspokojilo!! Rozumně dávkované varování pro náctileté holčičky, které se zatím nevyspaly s polovinou středoškolského fotbalového mužstva, ale zakoukaly se do náctiletého hošana na chatu. Zatímco jeho věk neúměrně délce filmu roste, diváka stále víc táhne a zajímá, kam to celé povede. Sic očekávaným, ale věrohodným směrem, který podporuje výborné herecké obsazení (Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato, Jason Clarke). Finálová tečka potěší víc, než nějaké zběsilé akční nahánění pedofila.. Holt, najít toho pravého dá zabrat v každém věku.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama