Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Docela přijemná podivaná která rozhodně dokáže divaka zaujmout, ale něco tomu ještě chybí. Trochu více a hustší atmosféru, lépe ztvárněnou znovuobživlou holčičku, a mohlo to být o poznání lepší a strašidelnější, konec byl ovšem fajn. Já osobně byl ovšem spokojenej a po delší době jsem se slušně bavil. Lehkej nadprůměr, který si jistě své fandy najde. Mimochodem poster je dost dobrej. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ať k tomuto filmu přistoupíme jakkoli, určitě stojí za zmínku, že z těch nových pokusů reanimovaného studia Hammer (Let Me In, The Resident, Wake Wood) je právě tento nejvíce hammerovský. Atmosférou, tématem, zpracováním. Herecké výkony působí dřevěně, scénář nepřesvědčivě (když se dvě hlavní postavy dozví o onom "pohanském rituálu", uvěří až příliš snadno; když si postavu vyčíhne "smrtka", nepokusí se utéct), gore amatérsky a celý film jako by byl natočen už před "pár" lety. A já si nejsem jistý, jestli mi to vadí, nebo mě to naopak jakýmsi způsobem oslovilo. Opatrný palec nahoru, ale rozhodně to není horor pro každého. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodne to nebolo až také zlé, aby bol horor v čiernych číslach. Prvá polovica ma veľmi nebavila (skôr som mal pocit, že sledujem rodinnú drámu), potom to však bolo o niečom inom. Videl som už viacero béčkových hororov o vraždiacich deťoch a tento považujem za jeden z tých priemerných. Určite to bolo lepšie ako napr. The Daisy Chain alebo Hurt, ktoré ma takmer unudili na smrť, pretože na rozdiel od týchto "klenotov" disponoval aspoň potrebnou dávkou brutality. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Wake Wood je další z "hororů z pásové linky". Vzal si ústřední téma ze Řbitova zviřátek, přimíchal neutrální dospělé herce, nudnou dětskou herečku, špatný scénář a smíchal z toho eintopf, který by v nejlepší hororové restauraci rozhodně neservírovali. Své silnější momenty to má, ale nestačí to ani na průměr. Delší komentář netřeba... ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času. Hloupé, nudné, bez myšlenky a bez nápadu. Zmrtvýchvstání je pro horor vděčným tématem, tenhle pokus je ale vážně ubohost. Jestli si chcete pohrávat s podobnou myšlenkou, sežeňte si magickou tabulku, položte si jí na stůl, zapalte si okolo svíčky a zkuste vyvolávat duchy. Určitě to bude zajímavější než tento film. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama