Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 1

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (513)

predators 

všechny recenze uživatele

Brunetální Nikita! Hvězdné obsazení vždy nezaručuje kvalitní dílo a Zkrat je pro mě toho příkladem. Nezáživná kamera i fádní přístup k věci, tedy k nějaké té vnitropodnikové krimi zápletce né nepodobné těm od Bonnieho a Clidea z MI6. Vlastně se to celé nese v podobném britském ponurém duchu. Holka se prát umí, snad se tak na její další taneční kreace dostane v pořádném akčňáku. 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Buď mi hned řeknete, proč jste mě zaprodali nebo mi to řeknete za 10 minut, až Vás budu držet pod krkem." Mám v sobě příliš málo submisivity na to, abych dokázal naplno ocenit příběh dominatní bojovnice Mallory. Kdyby se mne však pan Soderbergh nepokoušel utvrdit v mýtu, že by mu jeho pověstná kreativita nikdy nedovolila natočit pouhý akční béčko, tak bych určitě ještě s jednou peticípou neškudlil. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Všechno, jen ne klišé. Výborná věc, které člověk musí přijít na chuť. Gina Carano je neskutečná koulařka a akční scény dosahují maximálního vrcholu, dle mého názoru lepší, než v Bourne trilogy. Hutné, uvěřitelné, fyzické. Je poznat MMA každou vteřinou. Nabité hvězdami, ale vše jen na oko. Soderbergh si neskutečně pohrává s daným žánrem a všem v podstatě ukazuje prostředníček. Spousta lidí film nedocení, pár lidem se bude líbit velice. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gina Carano měla v tomhle filmu zkrat a mám takový tušení, že mně během sledování tohoto filmu taky proběhl mozkem jistý zkrat. Gina je totiž skvělá. Neviděl jsem ve filmu žádnou vostřejší holku, která od začátku do konce dokáže tak krásně kopat do těch šmejdů, co po ní jdou. Ale co kopat, ale i moc hezky utíkat a celkově se krásně pohybovat. Gina je prostě super a ona byla tím hlavním důvodem, proč jsem na film koukal a taky proč jsem ho vlastně dokoukal. Jinak je to totiž takový trošku art. Soderbergh z akce vůbec nedělá akci v pravém slova smyslu, ale takovou decentní scénu, kde je statická kamera a Gina to do lidí řeže hlava nehlava. Do toho hraje taková nenápadná muzika, která má blíž k pornu, než k nějakému pěknému epickému zážitku. Chvílemi mi film připomínal Američana s Clooneyem. Jenže ten měl lepší příběh a svého prostředí dokázal lépe využít narozdíl od tohoto filmu. Zkrat se totiž z větší části odehrává v Dublinu a když bych to nevěděl, zřejmě by mě ani nedošlo, že to je Dublin. V tomhle ohledu to tak bylo docela zklamání ale Gina 93 minut držela krok a proto mě to i docela bavilo. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

40% - Narativní selhání kolosálních rozměrů. Jestli za tím někdo vidí nějakou sofistikovanou legraci, dobře mu tak. Já takové štěstí neměl a už po prvních dvaceti minutách filmu jsem se nemohl zbavit dojmu, že se vše zajímavé vešlo již do traileru, a co v traileru nebylo, to bych s klidem oželel. To je sice dost nelichotivý dojem, ale vážně... Když si každých deset minut říkám, že postavy se v jediné scéně pronásledují, kráčí, nebo na sebe koukají o deset až dvacet sekund déle než by bylo přesvědčivé, a že díky tomu je najednou vidět ruka nešikovného filmaře, kterému nevychází jakýsi experiment, je to NUDA k zbláznění. Tenhle film má problém s originalitou, s formou, ale nejvíc ze všeho sám se sebou, což dokázal na zpackaných závěrečných dvaceti minutách, během kterých někteří návštěvníci kinosálu hlasitě chrápali...a já mohl jenom souhlasit. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (9)

  • Film bol ohlásený pod názvom Knockout, no ešte pred začiatkom produkcie sa jeho názov zmenil na Haywire. (m.a.t.o.)
  • Gina Carano (Mallory) prezradila, že súboj s Michaelom Fassbenderom (Paul) neprebehol úplne podľa scenára. Jej postava mala totiž po Fassbenderovi hodiť vázu s tým, že ho netrafí, no herečka sa počas natáčania bitky nechala tak uniesť, že mu vázu hodila priamo na hlavu. (m.a.t.o.)
  • Mallory Kane (Gina Carano) nosí ve filmu zelenou mikinu s nápisem „Trinity College Dublin“. Samotná herečka ve skutečnosti chodila na střední školu v Las Vegas, která se též jmenovala Trinity. (Cliff Booth)

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama