Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To bol zas zázrak, no čakal som oveľa viac, než som dostal. Nejaká originalita tu je, a to myslím s tou kérkou, lebo prídu Američania do cudzieho mesta, ale už z neho nevyjdú, tak to originálne určite nebolo a ten gýčovitý zaver, tak to tvorcovia už prehnali. Tak urevaný film som už dlhšie nevidel, herci boli mizerný, žiadna z postáv či dobrých alebo tých zlých nemala moju podporu. A logika tu tiež veľa nezmohla. Ale fascinovali ma gore efekty a príbeh o ľudskom platne, iné mi nemal čo film ponúknuť. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia Amerických študentov prichádza za odviazanou zábavou do malej krajiny, ležiacej vo východnej časti Európy, Litvy. Všetko prebieha podľa plánu kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dala potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia, že jeho talent manuálnych zručností nespočíva len v maľbe na kožu zákazníka. Nemôžem dať tomuto snímku, napriek snahe o dokonale spracované gore, lepšie hodnotenie ako prvo spomínanému, porovnávanému Hostelu. Dôvod je pritom jednoduchý. Jednoducho na to nemá. A to doslovne ničím. Mňa nejaké holé cecky, či kundy, ako iných "roztrasených" užívateľov, rozhodne neohúria natoľko, aby som stratil čistú myseľ. Keď si chcem "zatriasť" vtákom, naťukám si do googla "Beeg - teen". Kým spomínaný, podceňovaný explo horor zo "Slovenska" disponoval množstvom originálneho násilia, tu je to všetko o jednom a to istom. Odrež si "kurie oko z päty" a máš vystarané. Keď chcem vidieť facky medzi ženami, kuknem si zápas Tysona s Holyfieldom. Nemožno povedať, že by ma "Parlor"vyslovene sklamal, no že by som výskal od radosti, akýže som to exploiďák po dlhej dobe vzhliadol, taktiež nemôžem povedať. Záverečné rozuzlenie potešilo, a len vďaka nemu sa samotný snímok vyštveral na úroveň troch hviezd. No je to skutočne s veľmi odretými ušami - 52,51%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE DOKONALÝ PLÁTNO“… /// Film, ve kterým Američtí turisti dostali to, co si zasloužili. Tatér, kterej používá řeznickou zástěru není moc důvěryhodnej. Těmhle turistům to ovšem nevadí, páč maj na sobě cedulky „přišli jsme se nechat sejmout!“. A tak studenti pláčou, žadoněj…. takže se vlastně nic zvláštního neděje. Je to přiměřeně blbý, s trochou násilí a krve, navíc se ani neleknu a ničeho nebojím. Nemůžu říct, že by mě to nebavilo, jen jsem asi trochu náročnější… (divák). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Fandím spoutanejm holkám, který vykládaj, jak zdrhnou. 3.) Thx za titule „Dracarys“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak to už áno, exploiťáčiky Ricci ocení. Aj ja som si spomenul na Hostel, Turistas, Train, Captifs... ale veď takýchto kúskov bolo množstvo, a tento je výborný. Väčšinou chcú všade orgány, tentokrát stačí koža, z ktorej sťahujú zaživa. A ten Robert je tu taký romantický sympaťák, kto by to bol o ňom povedal (najlepšie sa naňho pamätám z krvavého nárezu Autopsy, v ktorom hral vtipného porcovača). Scenár taký klasický, akurát trochu z iného súdka, no prečo nie. Postavy sú rozhodne sympatické, gore kvalitné, obnažených kozičiek je tu taktiež dosť, chvalasatan nič, nad čím treba premýšľať, presne pre nenáročných krvilačných nadšencov ako som ja. No už sa teším na komenty typu "nižšie žánrové pudy" a podobne. Bavil som sa, dostal som všetko, čo som dostať chcel, a tú blonďavú nadržanú potetovanú mrchu by som si rozhodne želal minimálne na jednu / dve / 50 nocí vyskúšať. Človek ani nemá chuť súcitiť s kladnými ufňukanými postavami, keď vidí takúto suku :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Paradní krvavý nářez z prostředí tetovacího sálónu.Kde řádí skvěle hrající 'omalovánka' Robert LaSardo,kterému podle mého role parádně sedla.Určitě jsem od něho nečekal takovej výkon.Po průměrném filmu Autopsy mě tak mile překvapil.A ještě víc mě překvapila pokérovaná roštěnka Sara Fabel.Mńam.Kdo by si nedal říct.Pro mě jako milovníka tetování(ikdyž tetování je tady nepodstatný) je tohle parádní film plnej nahoty,chcánek a se spoustou krve.Rozhodně jsem se nenudil a určitě můžu doporučit.Tenhle film se vám bude chtít dostat pod kůži.U mě se mu to 100% nepovedlo ale i tak super zábava která si rozhodně zaslouží 4 hvězdy.Příště si rozmyslím kam půjdu na kérku :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama