Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 4

Recenze (141)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vedle všech těch Shreků a kdo ví čeho ještě, tak i Doba ledová přinese svoje vánoční přispění. Ano Santa už byl v době ledové a stromeček vznikl i v té době. Je to jasně proamerické a tak pro evropské publikum zbývá jen veverka Scrat, která vystřihne lepší etídu na ledu než Verner. Dalo se to přežít, ale už bych to vidět zase nechtěl. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z celé vánoční Doby ledové úplně dýchala nutnost a křečovitost, se kterou ji tvůrci vyráběli. Nevím, jestli měli potřebu konkurovat Shrekovi s vánočním kraťákem a nenapadlo je nich originálnějšího než poslepovat největší světová klišé a patosy k sobě, převázat je stužkou a pocukrovat, a proto můj oblíbený animák takhle zazdili... Ale byla to prostě jedna velká NUDA! 30% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Veverka a její hon za žaludem opět potěšil a pobavil, Vánoce v podání hlavních hrdinů Doby ledové také ušly, takže celkově to byla fajn vánoční jednohubka. Navíc neuškodilo dozvědět se zase další z mnoha legend o tom, jak Santa Claus vlastně přišel k létajícím sobům, jak vznikl seznam hodných a zlobivých, jak to bylo s elfy, a tak dále. Zkrátka taková chuťovka, které jsem se nepřejedl a která potěšila. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že vánoční speciál Madagaskaru byl přece jen o něco lepší, takže i když Mamutím Vánocům udělím stejně jako vánočnímu Madagaskaru tři hvězdy, tak zde jsou to o něco slabší tři hvězdy. Vím, na hodnocení to sice nebude mít vliv, ale využívám toho, že to mohu napsat alespoň do svého komentáře. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduché, ale na kraťas v pohode. Žiadny nápad sa príliš nenaťauje, dokonca ani veverica nie je stredobodom pozornosti (najvyšší čas, aby s jej eskapádami začali šetriť). Začal som to pozerať s českým dabingom a musel som to vypnúť a počkať si na slovenčinu. Sid bez problémou so sykavkami, to skrátka nie je ono. Trochu lepšie ako KUNG-FU PANDA SLÁVI SVIATKY, podstatne lepšie ako SHREKOVE PRVÉ VIANOE... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný ničím nezaujímavý krátkometrážny vianočný sequel, ktorý v zásade len kopíruje podstatu podobných dielov z podobne úspešných animákov. Ani Scrat to tentokrát nevytiahne do lepšieho hodnotenia, aj keď bol opäť skvelý ako vždy, mal ale málo priestoru. Na vianočnú pohodu fajn, inak ale zbytočnosť. 55 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama